Yazar |
Mesaj |
-

cicimkafe
Acemi Üye
|
24.07.2008, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: Foruma resim eklemek |
|
|
Foruma yani şuanda bulunduğumuz foruma eklemek üzere konu ayraçları hazırladım ama ekleyemiyorum.yardımcı olabilirseniz paylaşmak istiyorum.çünkü sitemde bulundurmak istemiyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2008, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
foruma resim eklemek aynen şu şekilde...
[img]RESİMİN URL'Sİ BURAYA [/img] |
|
↑
|
|
 |
-

cicimkafe
Acemi Üye
|
24.07.2008, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben ayraçları şuanda sitemde tutuyorum ve yayınladıktan sonra silmeyi düşünmüştüm.problem olurmu acaba |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
24.07.2008, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cicimkafe yazmış: ben ayraçları şuanda sitemde tutuyorum ve yayınladıktan sonra silmeyi düşünmüştüm.problem olurmu acaba
hayır hiç bir şekilde sorun olmaz forumda yayınladıktan sonra dilediğinizi yapabilirisniz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

cicimkafe
Acemi Üye
|
24.07.2008, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim. |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

net93
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
24.07.2008, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: w |
|
|
net93 yazmış: www.resimupload.com gibi uplad sitelerindende olmasmı
elbette olur urlyi verdikten sonra sorun yok ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
En son gececi40 tarafından 24.07.2008 19:46:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
|