Yazar |
Mesaj |
-
popstarbirol
Acemi Üye
|
23.07.2008, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
popstarbirol yazmış: www.popstarbirol.tr.gg
sitenizi inceledim tasarım olarak görünümü pekte iç açıcı olmasada içerik yine sade ve güzel belli bir konuya hitap ediyor.Menüde düzeni sağlarsan daha iyi olur.
NOT: 10/4 ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
popstarbirol
Acemi Üye
|
23.07.2008, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
intermaster yazmış: popstarbirol yazmış: www.popstarbirol.tr.gg
sitenizi inceledim tasarım olarak görünümü pekte iç açıcı olmasada içerik yine sade ve güzel belli bir konuya hitap ediyor.Menüde düzeni sağlarsan daha iyi olur.
NOT: 10/4
mesela neler yapmalıyım benim tasarımı görmek için ziyaretçilerinin Flash e ihtiyaçları var sende flash yokmu |
|
↑
|
|
|
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
intermaster yazmış: futbolgezegeni yazmış: intermaster yazmış: futbolgezegeni yazmış: www.futbolgezegeni.tr.gg yorumlarsan sevinirim
cafedeydim siten yasaklanmış burda sadece anasayfayı görebildim sitende anladığım kadarıyla renk uyumu yok daha güzel bir tasarım bul.fazla bişi diyemeyeceğim.
yasaklanmış? bi daha bak
girdim..Sitenle ilgilendiğini gördüm yani uğraşıyorsun biraz daha uğraşipta tasarımı düzenlersen ve ufak tefek aksaklıkları giderirsen daha iyi olacak.Ayrıca sitenin haberlerini daha güncel tutarsan senin için daha ii olur... nasıl daha güncel tutıyım bütün haberler en son |
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
popstarbirol yazmış: intermaster yazmış: popstarbirol yazmış: www.popstarbirol.tr.gg
NOT: 10/4
mesela neler yapmalıyım benim tasarımı görmek için ziyaretçilerinin Flash e ihtiyaçları var sende flash yokmu
ya tasarımı daha sade tut flash yapma siteyi kasar ayrıca menüyü daha zengin tut.flash değilde düzgün resimler kullan. ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
sizin-siteniz
Uzman Üye
|
23.07.2008, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
derfel
Acemi Üye
|
23.07.2008, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
derfel.tr.gg ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siteturka
Uzman Üye
|
23.07.2008, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Siten Güzel Ama Forum Kurallarına Uymuyorsun Yazılarda Kelimelerin Hepsinde Büyük Harfler Kullanılmaz Ya Kelime Başlarken ya da Hiç Büyük Yazmamalısın ______________
Sen Yorum Göndermiyorsan Demekki 1 Kişi Eksiğiz..
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54704 |
|
↑
|
|
|
-
kaanx
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
derfel
Acemi Üye
|
23.07.2008, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Arkadaşım Siten Güzel Ama Forum Kurallarına Uymuyorsun Yazılarda Kelimelerin Hepsinde Büyük Harfler Kullanılmaz Ya Kelime Başlarken ya da Hiç Büyük Yazmamalısın
Ben mi :s ______________ |
|
↑
|
|
|
-
meliksahkarasah
Acemi Üye
|
23.07.2008, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
23.07.2008, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sizin-siteniz yazmış: www.sizin-siteniz.tr.gg
ismini forumlarda çok duydum sitene gelirsek siten biraz geç yükleniyor tasarımını sade ve hoş tutmuşsun buda güzel başlık resmi hatalı onu değiştirirsen iyi olur,içerik te güzel. yani tam anlamıyla hoş bir site
NOT: 10/6 ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Arkadaşım Siten Güzel Ama Forum Kurallarına Uymuyorsun Yazılarda Kelimelerin Hepsinde Büyük Harfler Kullanılmaz Ya Kelime Başlarken ya da Hiç Büyük Yazmamalısın
uyarını dikkate alırım ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
|