Yazar |
Mesaj |
-
pichiqa
Acemi Üye
|
20.07.2008, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-Sitem Reklam Linklerini Gizliyorlar |
|
|
Bazı kullanıcılar bedava-sitem reklam linklerini arkaplanla aynı renk yaparak gizliyorlar. Bence bunların bir şekilde tespit edilmesi lazım. Bugüne kadar ziyaret ettiğim sitelerin yüzde 40'ı böyle.______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
20.07.2008, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem Reklam Linklerini Gizliyorlar |
|
|
pichiqa yazmış: Bazı kullanıcılar bedava-sitem reklam linklerini arkaplanla aynı renk yaparak gizliyorlar. Bence bunların bir şekilde tespit edilmesi lazım. Bugüne kadar ziyaret ettiğim sitelerin yüzde 40'ı böyle.
o siteleri supporta şikayet edin
ama sanmıyorum çünkü reklamlarda artık gülücük simgesi var saklanmıyor ama yine yasak böyle
eğer supporta mail atarsanız o siteler silinir... ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
pichiqa
Acemi Üye
|
20.07.2008, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sadece ifade gözüküyor zaten. Gerçi bazı kullanıcıları uyardım Ziyaretçi Defterinden falan ama sildiler yorumları bende üstelemedim yasak olsa birşey yaparlardı heralde diye ______________ |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
20.07.2008, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
20.07.2008, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
piriketseverler yazmış: iki satırlık yazıdan ne istiyorlar anlamadım. Bence çok Şık duruyor.
Zaten tasarıma göre ayarlayınca süper duruyor |
|
↑
|
|
|
-
nett-oguzhann
Uzman Üye
|
20.07.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu reklam tasarımın altında olsaydı daha iyi olurdu ama böylede güzel ______________ |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
20.07.2008, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
piriketseverler yazmış: iki satırlık yazıdan ne istiyorlar anlamadım. Bence çok Şık duruyor.
bir satir |
|
↑
|
|
|
-
sanalcity
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
20.07.2008, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: bir satir |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
htmlpaylasim
Acemi Üye
|
21.07.2008, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sürekli güncellenen ve değişen bir reklamın ne zararı var..
Bedava-sitem yöneticilerinin onca emeğinin karşılığı reklam saklamak olmamalı. Görürseniz hemen support'a bildirin.______________ www.htmlpaylasim.tr.gg
PAYLAŞIMCILAR GRUBU
|
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
21.07.2008, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Zaten tasarıma göre ayarlayınca süper duruyor |
|
↑
|
|
|
-
hakannet55
Uzman Üye
|
23.07.2008, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2008, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava-sitem yetkilileri bu durum için şu yöntemi gerçekleştirmiş
Aslında link'i siyah yapınca kendisi beyaz haline getiriyor. Fakat arkaplanı beyaz olanlar bu olay olduğu için siyah yaparak link'in beyaz olmasını sağlıyorlar. Bunun için support( at )bedava-sitem.com'a atacağınız mail'ler çok önemli ______________
|
|
↑
|
|
|
|