Yazar |
Mesaj |
-
gececi40
Uzman Üye
|
21.07.2008, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin23 yazmış: bizde yorumlayın bakalım bişey yok ama koyuyorum suandaaaa
üzgünüm şuan sitenizde yorumlanacak bir eklentiye rastlayamadık
sitenizi yöneldiğiniz alanda geliştirdikten sonra seve seve yorumlarız ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
21.07.2008, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ayazomer
Aktif Üye
|
22.07.2008, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buyur kardeş yarumların için şimdiden saol
www.ayazomer.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
EKSİKLERİNİZ
Tebrikleri yöneldiğiniz alanda hiç bir eksiğe rastlayamadık siteniz süper
EN BEĞENDİĞİMİZ
Site tasarımınız , site içeriğiniz , site düzeniniz kısacası herşey süper
TAVSİYEMİZ
Yolunuza aynı kararlılıkla dewam ediniz yalnız sol tarafıda ynı hizaya getiricek linkler kullanınız o zman daha gösterişli ve düzenli olucaktır
DEĞERLENDİRME
10 üzerinden 10 veriyoruz ve sizi tebrik ediyoruz başarılar ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buyurun sizde sitenizi yazın
Eksiklerinizi söyleyelim
Sitenizde en çok hoşumuza giden konuyu söyleyelim
Tavsiyelerde bulunalım
10 üzerinden değerlendirmeler yapalım______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
|
↑
|
|
|
-
chessmania
Aktif Üye
|
22.07.2008, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: Site |
|
|
www.chessmania.tr.gg incelemelerinizi bekliyorum => Sitemi yeniledikten sonrada size söyleyeceğim sitem nasıl olmuş diye... Şimdiki hali nası acaba? |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: www.chessmania.tr.gg incelemelerinizi bekliyorum => Sitemi yeniledikten sonrada size söyleyeceğim sitem nasıl olmuş diye... Şimdiki hali nası acaba?
EKSİKLERİNİZ
Tebrikler yöneldiğiniz alanda hiç bir eksiğe rastlayamadık
EN BEĞENDİĞİMİZ
Site tasarımınız kendinize özel olmus hosumuza gitti tebrikler
TAVSİYELERİMİZ
Biraz daha genel kaynağa ihtiyacınız var sitenizin anasayfası çok uzamış
bunu sağ tarafa ve sol tarafa paylaştırarak sitenizi bir düzene bağlayabilirisniz
bunun dışında pekte söylenecek birsey yok
DEĞERLENDİRME
10 üzerinden 7 veriyoruz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
En son gececi40 tarafından 22.07.2008 18:52:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
arites
Aktif Üye
|
22.07.2008, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarını rica ediyorum şimdiden tşk ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chessmania
Aktif Üye
|
22.07.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: Tşk |
|
|
gececi40 yazmış: Alıntı: www.chessmania.tr.gg incelemelerinizi bekliyorum => Sitemi yeniledikten sonrada size söyleyeceğim sitem nasıl olmuş diye... Şimdiki hali nası acaba?
EKSİKLERİNİZ
EN BEĞENDİĞİMİZ
TAVSİYELERİMİZ
bunu sağ tarafa ve sol tarafa paylaştırarak sitenizi bir düzene bağlayabilirisniz
DEĞERLENDİRME
10 üzerinden 7 veriyoruz
Teşekkürler değerlendirmeniz için. Gayet adaletli değerlendirmişsiniz. İçerik yönünden sitem zayıf çünkü satranç sitesi. Fakat sitemi komple değiştireceğim. Daha güzel tasarım daha iyi içerik. İçeriği olabildiğince genişleteceğim, siteme satranç dışında diye bir yer ekleyeceğim her şey orada olacak. Sitemi yenilediğimde size haber vereceğim bir daha puanlar mısınız? (Ne kadar gelişmiş sitem diye merak ediyorum) Herşey için teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arites yazmış: yorumlarını rica ediyorum şimdiden tşk
EKSİKLERİNİZ
Aslında herhangi bir alanınız olmdığı için tüm geneli kaplamanız gerekiyor bunun için oldukça kaynak ve içerik eksiğiniz war
EN BEĞENDĞİMİZ
Menü linkleriniz ve sağ taraf hoşumuza gitti
TAVSİYELERİMİZ
Sitenizin orta kısmı oldukça çarpık olmus ve görünümü bozmuş
dedim gibi oldukça tasarım ve içerik eksikliğiniz söz konusu bunun dışında sol tarafında geliştirmelisiniz
DEĞERLEMDİRME
10 üzerinden 7 veriyoruz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tşk |
|
|
chessmania yazmış: gececi40 yazmış: Alıntı: www.chessmania.tr.gg incelemelerinizi bekliyorum => Sitemi yeniledikten sonrada size söyleyeceğim sitem nasıl olmuş diye... Şimdiki hali nası acaba?
EKSİKLERİNİZ
EN BEĞENDİĞİMİZ
TAVSİYELERİMİZ
DEĞERLENDİRME
10 üzerinden 7 veriyoruz
Teşekkürler değerlendirmeniz için. Gayet adaletli değerlendirmişsiniz. İçerik yönünden sitem zayıf çünkü satranç sitesi. Fakat sitemi komple değiştireceğim. Daha güzel tasarım daha iyi içerik. İçeriği olabildiğince genişleteceğim, siteme satranç dışında diye bir yer ekleyeceğim her şey orada olacak. Sitemi yenilediğimde size haber vereceğim bir daha puanlar mısınız? (Ne kadar gelişmiş sitem diye merak ediyorum) Herşey için teşekkürler...
ben teşekkür ederim ne demek bir yararımız dokunmuşsa ne mutlu bize biz
işimizi en iyi ve en kaliteli şekilde yapmaya çalışıyoruz ne zaman hazır olursanız
o zman gene yorumlamak için buradayız ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
22.07.2008, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buyurun sizde sitenizi yazın
Eksiklerinizi söyleyelim
Sitenizde en çok hoşumuza giden konuyu söyleyelim
Tavsiyelerde bulunalım
10 üzerinden değerlendirmeler yapalım______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
22.07.2008, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|