Photoshop Düzeyiniz Nedir? |
Daha Öğrenmedim, Ama Merak Duyuyorum. |
|
[ 19 ] |
Gerekli Basit Şeyleri Biliyorum. |
|
[ 10 ] |
Photoshop Bilgim Birisinin İstediği Şeyi Yapabilicek Kadar Fazla. |
|
[ 4 ] |
Profosyonel Olarak Bu İşle İlgileniyorum. |
|
[ 6 ] |
|
Toplam Oylar : 39 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
citlenbig
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshopar yazmış: citlenbig yazmış: güzel olmus benim tasarım nasıl
tşkler
Senin sitede güzel olmuş biraz renklendirirsen daha bi hoş görünüm elde edebilirisn..
renklendirmek nasıl yani arkaplanımı diyorsun ? ______________ www.msnabi.tr.ggwww.kodcss.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkaplan olsun menü arkaplanı olsun vs vs.
Yami sade bi renk olmasın manasında |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptasarim
Acemi Üye
|
19.07.2008, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buldum sonunda photoshop üzerine bir site çalışması bakalım bakalım nasılmış hemide tasarımı ismi belli ediyor
Güzel gerilim agırlıklı birincisi intro olmamış şahsi boyut agırlıkta siteden ziyade. ikincisi photoshop dersleri yeni pencere açıldıgında yan menü altta kalıyor oda hoş durmuyor. derslerde bence yan menüyü kaldırsan veya veya sadece ana menü diye bir buton koysan daha hoş olur. Ellerine saglık kardeş güzel çalışmışsın.. kendine ait bir dersin varmı sitende görmek isterim. ______________
En son photoshoptasarim tarafından 19.07.2008 22:01:03 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
modifiyeyontemleri
Acemi Üye
|
19.07.2008, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son modifiyeyontemleri tarafından 19.07.2008 22:14:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshoptasarim yazmış: Buldum sonunda photoshop üzerine bir site çalışması bakalım bakalım nasılmış hemide tasarımı ismi belli ediyor
Güzel gerilim agırlıklı birincisi intro olmamış şahsi boyut agırlıkta siteden ziyade. ikincisi photoshop dersleri yeni pencere açıldıgında yan menü altta kalıyor oda hoş durmuyor. derslerde bence yan menüyü kaldırsan veya veya sadece ana menü diye bir buton koysan daha hoş olur. Ellerine saglık kardeş güzel çalışmışsın.. kendine ait bir dersin varmı sitende görmek isterim.
Öncelikle güzel yorumun ve eleştirilerin için tşklerimi sunuyorum.
İntroyu değiştirecem daha değişik ve şahsi olmayan bişey yapacaktım zaten Photoshop derslerinde ayrı pencerede açılmasının sebebi önceki tasarımda çok normal ve güzeldi.Ama bu tasarımda full css kullandığım için ayrı pencere açılımlarında tasarım otomatik çıkıyor ve engellenemiyor.ona ayrıca bi çözüm düşünüp uygulayacam en kısa zamanda inş.
Kendi derslerime gelince fazla hazırlama yapmadım şimdiye kadar.Gördüğüm kadarıyla "bir cismi hareket ettirme" dersi var.Fazla zamanım olmadığı için kendi şahsi ders anlatımlara yer veremiyorum..
Kendi dersim;
http://photoshopar.tr.gg/ders40.htm |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı geceler
Yeni tasarımın gerçekten çok hoş.Fotoshop konusunda eksikliklerimizi sayende gidereceğiz.
Başarılar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.07.2008, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saolasın kardeş siteyi daha kapsamlı yapacam inş. |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.07.2008, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ee daha yorum yok mu |
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
20.07.2008, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaliteli bir siten var,başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.07.2008, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soadturkey yazmış: kaliteli bir siten var,başarılar
Tşkler |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
22.07.2008, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: bana acil yardım llütfen şevkim kırılmak üzere |
|
|
merhaba hocam ben photoshopu yeni öğrenmeye çalışan birisiyim ve internetten indirdim kurdum bilgisayarıma ama senin sayfanda anlattığın gibi araçların birçoğu yok bende acaba sen hangi sürümü kullanıyortsun bana yardımcı olursan sevinirim link ini verirsen dahada minnettar kalırım |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
22.07.2008, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: bana bi yardııııımmmm |
|
|
photoshopar yazmış: soadturkey yazmış: kaliteli bir siten var,başarılar
Tşkler
cvp yazmadın hala photoshopar yardımını bekliyorum şu senin kullandığın programın linkini adını ver işte bişeylerini valla tam hevesli anımdayım |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
22.07.2008, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: hacııı bana bi cvp |
|
|
photoshopar yazmış: ee daha yorum yok mu
bak o kadar giriyok sitene falan yap bi iyilik sen anlarsın halimizden nede olsa sende deneyerek örendin bunu dersini almadın demi sen kullandığını yaz bana bende sitenden uygulamalı örenem yaw kırma şevkimi |
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
22.07.2008, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel siten var kardes emegine sagllık.basarılar. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
|