Yazar |
Mesaj |
-
kurandini
Aktif Üye
|
19.07.2008, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: Siteleri Uyarmadan Silmeyin, Hiç Değilse Bir Uyarı Hakkı..!! |
|
|
Yüzlerce saatlik emek sonucu oluşturulan siteler bir kalemde silinmesin lütfen... Bu herkesin başına gelebilecek birşey; gerek ihmal, gerek eksik bilgi ile bazı hatalar yapılıyor....
Lütfen önce ne yalnış onu söyleyin.... Ve belli bir zamanda uyarılarınızı dikkate almazlarsa o zaman siliniz....!!!
Belki bunu bir uyarıyla sınırlı tutarsınız.... Tekrarında silersiniz ama tekrar dile getiriyorum, insanların emekleri değerlidir ve zamanları da lütfen uyarın...!!! |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
19.07.2008, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yöneticiler Her silmek istediği siteyi uyarsaydı çok zamanımızı alırdı zaten
Ayrıca silinen sitelerin sahipleri kayıtlı oldukları mail adresinden mail atıyorlar ve sitelerini açtırabiliyorlar
En son gokseen tarafından 19.07.2008 18:29:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bakbakburaya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen yazmış: Her silmek istediğimiz siteyi uyarsaydık çok zamanımızı alırdı zaten
Ayrıca silinen sitelerin sahipleri kayıtlı oldukları mail adresinden mail atıyorlar ve sitelerini açtırabiliyorlar
Siteleri sen mi siliyorsun? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
19.07.2008, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bakbakburaya yazmış: gokseen yazmış: Her silmek istediğimiz siteyi uyarsaydık çok zamanımızı alırdı zaten
Siteleri sen mi siliyorsun?
Yok yaa ben silmiyorum tabi ki yöneticiler siliyor düzelltim orayı birazcık ben siliyormuşum gibi anlamı katıyordu |
|
↑
|
|
|
-
bakbakburaya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen yazmış: bakbakburaya yazmış: gokseen yazmış: Her silmek istediğimiz siteyi uyarsaydık çok zamanımızı alırdı zaten
Siteleri sen mi siliyorsun?
Yok yaa ben silmiyorum tabi ki yöneticiler siliyor düzelltim orayı birazcık ben siliyormuşum gibi anlamı katıyordu
Biliyorum canım senin silmediğini...
[laf olsun diye şey ettim] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
19.07.2008, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mod arakadasimiz güzelce aciklamis.
belirli silme sebeplerini siteniz silinmistir yazan kisma ekleme düsüncesindeyiz. Ya da en azindan site silinme sebebini ögrenebilmek icin oradan normal sifre ile girilip bakilabilecek bir arayüz (anonim yainlamamak acisindan, cünkü kimin sitesinin niye silindigi o kisi disinda kimseyi alakadar etmez, kisisel ilgiye girer) |
|
↑
|
|
|
-
bakbakburaya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: mod arakadasimiz güzelce aciklamis.
belirli silme sebeplerini siteniz silinmistir yazan kisma ekleme düsüncesindeyiz. Ya da en azindan site silinme sebebini ögrenebilmek icin oradan normal sifre ile girilip bakilabilecek bir arayüz (anonim yainlamamak acisindan, cünkü kimin sitesinin niye silindigi o kisi disinda kimseyi alakadar etmez, kisisel ilgiye girer)
İsmail yk nın bir şarkısından derleme yapacağım;
1 numara bu kız bir numara... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arabeskdamar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi sırasımı kardeş babacan
selin hanım 1 numara değil 100 numaralı hanım hanımcık bir bedava-sitem çalışanı
daha doğrusu admini ______________ aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
19.07.2008, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: mod arakadasimiz güzelce aciklamis.
belirli silme sebeplerini siteniz silinmistir yazan kisma ekleme düsüncesindeyiz. Ya da en azindan site silinme sebebini ögrenebilmek icin oradan normal sifre ile girilip bakilabilecek bir arayüz (anonim yainlamamak acisindan, cünkü kimin sitesinin niye silindigi o kisi disinda kimseyi alakadar etmez, kisisel ilgiye girer)
mesela bazı yeni kullanıcılar forumun olduğunu bilmiyor olabilir ben ilk üye olduğumda bilmiyordum sonradan öğrendim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
19.07.2008, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gencfbcafe yazmış: mesela bazı yeni kullanıcılar forumun olduğunu bilmiyor olabilir ben ilk üye olduğumda bilmiyordum sonradan öğrendim |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
20.07.2008, 07:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lol
yok, sitelerin silinmesi uyari konusunu ne kadar anlatsam da, tepki ck oluyor, bunu cözmenin yolu muhakkak lazim oldu. |
|
↑
|
|
|
|