Yazar |
Mesaj |
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eyedie yazmış: Yokluğumda beni unutmayan dostlarıma teşekkürler ederim eski yeni tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim saygılar sevgiler.. emre abi hoşgeldi ebende yeni tasarımımla döndüm 2 aylıgına siten herzamanki gibi kendiyle yarışıyo |
|
↑
|
|
|
-
eyedie
Acemi Üye
|
18.07.2008, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daricikoyu yazmış: eyedie yazmış: Yokluğumda beni unutmayan dostlarıma teşekkürler ederim eski yeni tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim saygılar sevgiler.. emre abi hoşgeldi ebende yeni tasarımımla döndüm 2 aylıgına siten herzamanki gibi kendiyle yarışıyo hehe sende hoşgeldin kardeşim bu arada bu tasarım tam 3 ay önceki haliyle duruyor sınırları zorlayarak daha fazlasını yapmaya çalışıyorum ama şuan için pek birşey yapmıyorum .. site tasarımındaki resimlerin hoş olmuş tasarımı geliştirmelisin sana tavsiyem yapabilirsen hazır tasarıımlar kullan başarılar dilerim.. |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eyedie yazmış: daricikoyu yazmış: eyedie yazmış: Yokluğumda beni unutmayan dostlarıma teşekkürler ederim eski yeni tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim saygılar sevgiler.. emre abi hoşgeldi ebende yeni tasarımımla döndüm 2 aylıgına siten herzamanki gibi kendiyle yarışıyo hehe sende hoşgeldin kardeşim bu arada bu tasarım tam 3 ay önceki haliyle duruyor sınırları zorlayarak daha fazlasını yapmaya çalışıyorum ama şuan için pek birşey yapmıyorum .. site tasarımındaki resimlerin hoş olmuş tasarımı geliştirmelisin sana tavsiyem yapabilirsen hazır tasarıımlar kullan başarılar dilerim.. daha yapım aşamasında sayılır yaz bitene kadar ugraşcam asıl ozamanki halini gör sen |
|
↑
|
|
|
-
gonulerleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kahkaha tufanına kapılmak isteyenlere -----> http://eyedie.tr.gg
Emre abi bu kadarda özletme |
|
↑
|
|
|
-
eyedie
Acemi Üye
|
18.07.2008, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İNŞALLAH CAN |
|
↑
|
|
|
-
eyedie
Acemi Üye
|
21.07.2008, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyi akşamlar herkeze.. |
|
↑
|
|
|
-
ilgazlim18
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2008, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mizah deyınce akla gelen http://eyedie.tr.gg ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eyedie
Acemi Üye
|
21.07.2008, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilgi odağınız olmak çok güzel ...
başarılar dostlarım başarılar dilerim.. |
|
↑
|
|
|
-
hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2008, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nerelerdeydin emre
hosgeldin foruma senı unutmadım kendı adıma
ne dıyordumm hmmmmm
emre ben sana daha önce hiç siteni cok begeniyorum demişmiydimmm
www.eyedie.tr.gg mizahın prensı bilmem öyle diyorlar
iyi aksamlar arkadasım bizimle ol ______________ Donot break the heart that loves you |
|
↑
|
|
|
-
tugberkyalcin
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2008, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hoş geldin emre,
bir dahakine bu kadar arayı uzatma kardeşim.....
haydin tüm dostları canlı yayına bekliyorum.....
sevgiyle ve dostça kal. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
eyedie
Acemi Üye
|
23.07.2008, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında gelme sebebimde siz sevgili dostlarım arada birde olsa sizi görmek sizin yanınızda olmak iyi geliyor ama bu aralar keyifsizim nedenler bitmez hayatta...
Mizah sitesi sizlerle her zaman...
iyi geceler...
SLOGANIM
Yüzünüzden Gülücükler Eksik Olmasın |
|
↑
|
|
|
|