Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.07.2008, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

delicelove yazmış:
Sitende biraz eksikler var. Hazır tasarım yerine css yap. Daha çok uyar. İçeriği bollaştır. Emeğine sağlık. Benim siteyede bekliyorum.

www.DeliceLove.tr.gg

Css çok zor:(
Anlamam için iyi bir eğitim şart
Ama inşallah o da olacak
Yalnız bu sitenin formatına dokunabileceğimi sanmıyorum
İlk göz ağrısı derler ya
işte öyle bişiSmile
İçerik konusu yaz tatili olduğu için biraz fakirleşti
haklısnız
Ama inanın elimden geleni yapacağım.
Teşekkür ediyorum fikirlerinize ve paylaşımınıza.
Bu arada siteniz enfes:)
Mesaj16.07.2008, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

banneryayin yazmış:
mehtap hocam siteniz çok güzel başarılar dilerim yazlnız tasrım biraz düzemlesen çok daha güzel olur Wink

Tamam Teşekkür ederim
Tasarım konusunda düzenleme önerileri geliyor haklısınız
Peki
Deneyeceğim
Mesaj16.07.2008, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

İki efsane ismin yanında qanılmak nasıl güzel bir onur.
Teşekkür ederim
Bir düşü yaşattınız bana.
Mesaj17.07.2008, 01:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow www.mehtapkilic.tr.gg bir öğretmenimizin sitesi.
www.mehtapkilic.tr.gg ziyaret edin yorumlarinizi da eksik etmeyin!..
Basarilar Dilerim ogretmenim Smile

En son cevdetprizrenli tarafından 17.07.2008 01:26:12 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj17.07.2008, 06:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenizda başarılar
Mesaj17.07.2008, 08:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: AAHH ŞU TR.GG !

Exclamation Aşağıda gelişen olayı net bir şekilde ortaya koymak adına, sizi rahatsız ettiğim anlaşılıyor..., Embarassed Öncelikle özür dilerim. Bu uyarınızı direk bana yapsaydınız, gerçekten geri adım atar telafisini yapardım, hatta uyaran başka bir yönetici arkadaşa da teşekkür edip dikkate aldığımı beyan etmiştim ama aynı sürede siz bana dönmek yerine ilgili şikayetinizi yapmışsınız !
Artık herşey sizin anlayış (insafınız) ve referansınıza kalmış durumda, Bir sitenin imajı 3-5 saniyede oluşmuyor ancak, sizin girişiminiz sonucu bu süre kapatılmasına yetti ! ___________________________-----------------------------------------------------

bir-gulus
"slm bilgilendirmek istedim kişilere gönderdiğiniz özel mesajla sitenizin reklamını yaptınız ve bende sizi şikayet ettim açık ve net konuşmak gerekirse forum kurallarına uymanızı istiyorum sizn bana gönderdiğiniz mesajınızıda yazim bir dahakine daha dikkatli olursunuz ayrıca yöneticilerle isterseniz irtibata geçin onun insiyatifine kalmış bir şey "

Merahaba!
Site adreslerinizi, bizim forumun ilgili (site tanıtım) bölümünde de yazabilirsiniz, gelirseniz bizide menun edersiniz. İiy i yayaınlar...
Yönetim Adına[/quote]

En son dursunbeykarapinar tarafından 17.07.2008 08:29:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj17.07.2008, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

dursunbeykarapinar size gerekli yardımı yaptığımı düşünüyorum yapmanız gerekenide size bildirdim en kısa zamanda açılması dileklerimle ayrıca sizinle bu şekilde tanışmak hiç istememiştim diyecek kelime,cümle bulamıyorum özür dilerim sizde takdir edersiniz ki o kadar özelden reklam yapan kullanıcılar var ki hepside silindi ben site sildirtmeye meraklı bir insan değilim insanların duyarlı olmasını temenni ediyorum hepsi bundan ibaret nede olsa yapılan bir emek var sonuçta ortada
Mesaj17.07.2008, 10:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir-gulus yazmış:
dursunbeykarapinar size gerekli yardımı yaptığımı düşünüyorum yapmanız gerekenide size bildirdim en kısa zamanda açılması dileklerimle ayrıca sizinle bu şekilde tanışmak hiç istememiştim diyecek kelime,cümle bulamıyorum özür dilerim sizde takdir edersiniz ki o kadar özelden reklam yapan kullanıcılar var ki hepside silindi ben site sildirtmeye meraklı bir insan değilim insanların duyarlı olmasını temenni ediyorum hepsi bundan ibaret nede olsa yapılan bir emek var sonuçta ortada

İlgine teşekkür ederim, mesajını okudum ayrıca size cvp attım. İiyi günler.. Umaraım sitem geri döner!...
Mesaj17.07.2008, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

dursunbeykarapinar yazmış:
bir-gulus yazmış:

İlgine teşekkür ederim, mesajını okudum ayrıca size cvp attım. İiyi günler.. Umaraım sitem geri döner!...

rica ederim iyi günler umarım en kısa zamanda kavuşursunuz sitenize muhabbetlerimle
Mesaj17.07.2008, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

cevdetprizrenli yazmış:
Arrow www.mehtapkilic.tr.gg bir öğretmenimizin sitesi.
www.mehtapkilic.tr.gg ziyaret edin yorumlarinizi da eksik etmeyin!..
Basarilar Dilerim ogretmenim Smile

Çok teşekkür ederim.
İyi dileklerinize ve desteğinize:)
Düşüncelerinize katılmamak elde değil...
Mesaj17.07.2008, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

karayizbiz yazmış:
siirlerleyasamak yazmış:
www.mehtapkilic.tr.gg/

ziyaret etmeyi unutmayın.

evet unutmaylım lütfen

www.mehtapkilic.tr.gg

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ GİFMİ LAZIM ? OZAMAN BURDAN BUYUR

:)Teşekkürler başlık ziyaretiniz ve desteğiniz için.
Gif konusunda eşsiz seçeneklerinizden bende faydalanıyorum.
Mesaj17.07.2008, 13:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

herkese selam,siteniz güzel,benimkine de beklerim

Mesaj17.07.2008, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

lord-eragon yazmış:
merabalar herkese günaydın... Wink

Size de günaydın
Aslında günün bu saatinde tünaydın demeye alışmışız

Ama Tün kelimesi tünemekten gelen ve tünemekte kuşların biliyorsunuz akşam saatinde uyumak adına yaptıkları işlev olduğu için bunca zamandır toplumumuzda yalnış kullanıldığı anlaşıldıSmile

Bu yüzden hala GÜnaydın Wink
Mesaj17.07.2008, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
herkese selam,siteniz güzel,benimkine de beklerim

sizinde siteniz oldukça güzel
Hele hele metal müzik sevenler varsa tam onlara hitap ediyor. Ben çok bilgili değilim bu konuda ama Metal Müzik deyince aklıma saygıdeğer modumuz Cüneyt Bey geliyor:)

Wink
Arrow http://soadturkey.tr.gg/
Mesaj17.07.2008, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

tontonamcaa yazmış:
MEHTAP HOCAM SIZIN BRANSINIZ NE ACEBA
ögrene bılrımıyım Bana ders felan anlatırsın msn de olsun sıtelerde olsun forumda olsun LISE4 teyım daha ben Very Happy

Sınıf öğretmeniyim:)
Bu aralar sanal ders alıyorum CSS de:)
Sizin bilgilerinizi de çoktaaan unuttuk...
Ama itiraf ediyorum 4. ve 5. sınıf öğretmenliği yaptığım dönemler de sınavlara girer ve mutlaka kazanırım.Mesela LES'i o dönemde kazanmıştım.Problemleri hala çok zor.
4.Sınıfla ilgili çalışmalarım:
http://mehtapkilic.tr.gg
de mevcut....
Önceki mesajları göster: