Yazar |
Mesaj |
-
durmayanyolcu
Aktif Üye
|
16.07.2008, 23:12 (UTC) Mesaj konusu: Hazır Tasarım Hakkında |
|
|
Arkadaşlar sorumu nasıl sorcağımı bilmiyorum ama siteme girince sorunu direk görebilirsiniz..Sayfa başlığı resmi 3-4 kata ayrılmış + ziyaretçi defteri bozuk ben çok denedim yapamadım.Düzeltecek kod var mıdır? |
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2008, 23:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1.si - Css Desing kullandığınızdan dolayı yapımı çok zor. Yani eğer css desing'i bilmiyorsanız kullanmayın.
2.si Sitenizde 3-4'e katlanmış birşey yok ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
16.07.2008, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hazır Tasarım Hakkında |
|
|
durmayanyolcu yazmış: Arkadaşlar sorumu nasıl sorcağımı bilmiyorum ama siteme girince sorunu direk görebilirsiniz..Sayfa başlığı resmi 3-4 kata ayrılmış + ziyaretçi defteri bozuk ben çok denedim yapamadım.Düzeltecek kod var mıdır?
Sayfa Başlığınızda Bir Sorun Yok ( IE 7 ) .. Sanırım Bu Kullandğınız İnternet Tarafıcılarından Kaynaklanıyor.. IE den Girdim Bir Sorun Yok..
Ziyaretçi Defterinizdeki Düzenlemeleri Ekstaralardan Dikkatli ve Doğru Yaptığınızdan emin Olun.. Yaptığınız Değişiklikleri Kaydetmeyi Unutmayınız..
Sorun Kalmayacaktır..
Saygılarımla... ______________ www.ironarchives.tr.gg
En son ironarchives tarafından 16.07.2008 23:48:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
durmayanyolcu
Aktif Üye
|
16.07.2008, 23:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEN MOZİLLA KULLANIYORUM BENDE BÖLE GÖZÜKÜYOR...
En son durmayanyolcu tarafından 17.07.2008 00:53:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
16.07.2008, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
IE de Sayfanızın Sağ Tarafı yok, Ziyaretçi Defterine Tıkladığımda Bomboş Bir Sayfa Olarak Gözüküyor..
FireFox da ise Gösterdiğiniz Gibi.. Bunu Düzeltmek İçin ;
Parçalanmış Dediğiniz Yer için : Kullandığınız bir Kodu Ya Yanlışlıkla 2 Defa Eklediniz Yada Kodlarıda Bir Aksaklık Meydana Gelmiştir.. Kodları Tekrar Yükleyerek Sorunuzu Çözebilirsiniz.. (Kodları Teker Teker Baştan yükleyiniz)
Ziyaretçi Defteri İçin ise : Hemen Hemen Aynı Sorun .. Eklediğiniz Bir Kod Sonucu Kayma Olmuş.. Kodları Tekrar Yüklediğinizde Sorun Çözülecektir..
Saygılarımla...______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
durmayanyolcu
Aktif Üye
|
17.07.2008, 00:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İE da sağ tarafı göstermiyorsa hiç uğraşmaya değmez tasarım güzel ama bir o kadarda çok uğraştırıcı ben en iyisi tasarımı değiştireyim yardımların için sağol |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
17.07.2008, 00:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
durmayanyolcu yazmış: İE da sağ tarafı göstermiyorsa hiç uğraşmaya değmez tasarım güzel ama bir o kadarda çok uğraştırıcı ben en iyisi tasarımı değiştireyim yardımların için sağol
Rica Ederim... Tasarım Yapma Konusunda Zorlanıyorsanız ; Sabit Başlıklarda IceBlue,Red ve Butterfly Tasarımları Nasıl Yapılır Başlığı Altında Paylaşımlar Mevcuttur.. Yardım Alabilirsiniz...
Saygılarımla...______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
durmayanyolcu
Aktif Üye
|
17.07.2008, 00:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok benim css bilgim var bu benim deneme amaçlı açtıgım site asıl sitem www.samanyolu35.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
17.07.2008, 00:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anladım.. Siz Çok Uğraştırıcı Diye Söyleyince Yardım Alabilirsiniz Amaçlı Söylemiştim.. Neyse Madem Bilginiz Var Allah Kolaylık Versin Diyeyim..
Saygılarımla..______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
durmayanyolcu
Aktif Üye
|
17.07.2008, 00:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ironarchives yazmış:
Anladım.. Siz Çok Uğraştırıcı Diye Söyleyince Yardım Alabilirsiniz Amaçlı Söylemiştim.. Neyse Madem Bilginiz Var Allah Kolaylık Versin Diyeyim..
Saygılarımla..
Sağol |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
17.07.2008, 00:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
durmayanyolcu yazmış: ironarchives yazmış:
Saygılarımla..
Sağol
Rica Ederim.. ______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
nett-oguzhann
Uzman Üye
|