Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj30.06.2008, 09:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
www.soadturkey.tr.gg

Seni daha önce yorumladım.Sayfa 2 ye bak... Very Happy
Mesaj12.07.2008, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

istediginherseyburada yazmış:
Haklıyım di mi.... Saol janım.... Wink
.

Ya sen soyledin diye butun sitedeki bolumleri sildim,yapima aldim,ama simdi super!.... Mr. Green Mr. Green Laughing
Mesaj12.07.2008, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bekleyin biraz uzun bekleyiş olacak ama karşınıza türkiyeyi baştan sona gezme imkanı ile geri geleceyiz pek yakında....
Mesaj12.07.2008, 14:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşa benim siteyide yorumlasan sevinirim..

eğer devrimci düşmanı isen lütfen ona göre yorumlama....

arkadaşlar sitem sadece bedava-istem de tanıtılmıyor....bi çok sosyalist sitesinde tanıtılacaktır...bannerlerinizi verin anasayfamızda yayınlayalım
Mesaj12.07.2008, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Benim SitEm

Mesaj12.07.2008, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.soadturkey.tr.gg

Mesaj12.07.2008, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

devrimcigencim yazmış:
arkadaşa benim siteyide yorumlasan sevinirim..

eğer devrimci düşmanı isen lütfen ona göre yorumlama....

İÇERİK=Sitenin içeriği konusunda pek bir yorum yapamam çünkü sitenin konusu hakkında pek bir bilgim yok ama içerik gayet yeterli gibi.Bence galeri ekstrasını aktivite edip devrimle ilgili güzel resimleri toplayabilirsin.Sanırım forum ekstrasını yeni aktivite ettin bu ytüzden konu yok içinde ana başlıklar güzel yalnız.
TASARIM=Tasarımına sadece başlık resmi eklemişsin.Sitenin tasarımını değiştirebilirsin.Bunu yapmak için bedava-sitem forumunun Css alanına göz gezdir bir şeyler garanti bulursun... Wink

ANASAYFA=Anasayfanı başarılı bulduM.Ama sana bir tavsiye sitende bir çok banner takas bulunacak.Bence o bannerler zamanla anasayfanı daraltacak onları tasarımın altındaki yazıya alsan ii olur ... Wink
Mesaj12.07.2008, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Benim SitEm

gruphepsim53 yazmış:
www.gruphepsim53.tr.gg Very Happy Very Happy Very Happy

İÇERİK=Sanırım siten çok yeni.İçeriğin daha çok az sana tavsiyem ekstralardan galeri ve forum ekstralarını ilk başta aktivite et sana en çok bunlar lazım olacak.Menünde hoşuma gitmeyen bir şey oldu sana bir tavsiye eğer gelecekli bir site yani uzun süreli sürekli geliştireceğin bir site açtıysan ANKKKKKKKKEEEETTT gibi isim koyma hiç bir sayfana Wink

TASARIM=Tasarım bir hepsi tasarımı olmalı.Bilmiyorum yapılmış var mı..Ama kendin yapamayacaksan:BEDAVA-SİTEM FORUMUNUN CSS ALANINA TASARIM YAPABİLECEK OLAN VAR MI die başlık aç yardım eden çıkar... Wink

ANASAYFA=Anasayfan çok yetersiz.Bir kaç resim koymak bence ii bir seçöim değil.Resim tabi koy.Ama bence anasayfaya 1 tane yeterli.Hepsi ile duyduğun haberleri konserlerini anasayfaya koysan daha ii olur ama yolun başındasın.... Wink
Mesaj12.07.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
www.soadturkey.tr.gg

Seni 3-4 kez yorumladım ilk sayfalara göz ar... Very Happy
Mesaj12.07.2008, 17:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.sevgi-sitem.tr.gg ble nasıl Wink
Mesaj12.07.2008, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevgi-sitem yazmış:
www.sevgi-sitem.tr.gg ble nasıl Wink

İÇERİK=Harika içeriğin konusunda hiçbir şey söyleyemem.Ama içerik hakkıında değil de menü linklerin hakkında bişi söyleyebilirim.Renk bence yanlıl arkaplanla çok birleşiyor.Okunmuyor.Linklerin rengini beyaz yapsan bence daha iyi olur.

TASARIM=Tasarımın çok hoş.Başlık resminin değişmesi de baya iyi olmuş.

ANASAYFA=Anasayfan da tek kelimeyle harika.Her şey düzenli.

TEK TAVSİYE=Siten birAZ yavaş sroolbar da kayan yazı vb onları bence kaLDIR!... Wink
Mesaj12.07.2008, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
www.soadturkey.tr.gg

sitemi yeniledim,lütfen şimdi bi bak

Mesaj12.07.2008, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
soadturkey yazmış:
www.soadturkey.tr.gg

sitemi yeniledim,lütfen şimdi bi bak

İÇERİK=İçeriğin gayet yeterli bence hatta fazla bile.Menün derli toplu aferin. Very Happy Sana menü sıralamanla ilgili bişi soyleyeyim ziyaretçi defteri hiçbir zaman ortada olmamalı ya en altta ya da en üstte. Wink

TASARIM=Tasarımını beğendim.Kolay kolay tasarım beğenmem ben bak.Kendi sitemin tasarımını 1 yıldır sürekli değiştiriyorum ama artık bu son bir daha değişmicek :DTasarımın konusunda şu tavsiyeyi verebilirim.Başlık resmini değiştir sitenle ilgili sitenin ismini üstünde olduğu bir resim.... Wink

ANASAYFA=Anasayfanı başarılı buldum yanlız sana tekrar söylüyorum siteni ya bir dikdörtgen yapacaksın ya da bir kare sitenin sağ ve sol kısmını eşitle.

BENDEN BİR TAVSİYE=Siteni her zaman geliştir özellikle içeriği emin ol ziyaretçi ne kadar güzel bir site dahi görse süper bir içerik istio... Wink
Mesaj12.07.2008, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj12.07.2008, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

redlightfm yazmış:
http://www.redlightfm.tr.gg/

İÇERİK=İçeriğini biraz arttırılabilir görüyorum.Bence eklenti yap mevcutlarla pek oynama.Pek bir şey diyemeyeceğim içerik hakkında başka.

TASARIM=Tasarım bedava-sitem tasarımı sana tavsiye bu tasarım biraz problemli.Başka bir tasarım kullan bedava-sitem forumunda css bölümüne kesinlikle bak müzikle ilgili tasarım istiyorum de.Emin ol bulursun ve siten çok şık olur... Wink

ANASAYFA=Anasayfan eni geniş olan içerikler yüzünden mahvolmuş.Site enine doğru kalınlaşmış.Onu düzeltirsen çok daha hoş olur.. Wink

BU AKŞAMLIK YORUMLAMA BİTTİ SİTENİZİ YAZIN BİZ YARIN YORUMLAYALIM!

En son istediginherseyburada tarafından 12.07.2008 18:40:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster: