Yazar |
Mesaj |
-
ask-nerede
Acemi Üye
|
11.07.2008, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-gulus yazmış: evet doğru umarım erken çözülür diyorum ve kolay gelsin sizlere |
|
↑
|
|
|
-
ask-nerede
Acemi Üye
|
11.07.2008, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: ok.... |
|
↑
|
|
|
-
sibeletfes
Acemi Üye
|
11.07.2008, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
inşallal en kısa zamanda bu iş biter.yoksa resim yüklemek gerçekten çok zor oluyor |
|
↑
|
|
|
-
sibeletfes
Acemi Üye
|
11.07.2008, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimki düzeldi........... |
|
↑
|
|
|
-
bloom4200
Acemi Üye
|
11.07.2008, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hah gördünnü, buda 2. mesajım. |
|
↑
|
|
|
-
berxocan63
Acemi Üye
|
12.07.2008, 03:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Kısa Zamanda Çozulmesı Dilegi İle.. ______________ kabul edildi
|
|
↑
|
|
|
-
bayburt-eml-2-c
Acemi Üye
|
12.07.2008, 07:08 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
arkaaşlar siteye ideo nasıl ekleyebiliriz yarımcı olurmusunuzzz |
|
↑
|
|
|
-
nurcukaz
Acemi Üye
|
12.07.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet çok yavaş |
|
↑
|
|
|
-
muhammedislam
Acemi Üye
|
12.07.2008, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slm ben islam |
|
↑
|
|
|
-
96-2
Acemi Üye
|
13.07.2008, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vallahi bende neden resimler bu kadar gec geliyo diyodum bence bu sorun hızlı cözülsün daha cok resim yüklemem lazımmmm |
|
↑
|
|
|
-
joniaguitar
Acemi Üye
|
13.07.2008, 08:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşlar ben buray yeni gedim eğer benide aranıza alırsanız sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
gurkanfurkanayhan
Acemi Üye
|
13.07.2008, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bnjh |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
13.07.2008, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gurkanfurkanayhan yazmış: bnjh
Gereksiz mesaj yazmayalım lutfen |
|
↑
|
|
|
-
konaklimin
Acemi Üye
|
13.07.2008, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bu aralar resim yükleme cok yavas, özür diliyoruz. |
|
|
selin yazmış: Merhaba arkadaslar,
su anki güncel sorunlarin, özellikle resim yükleme sorunun, bilincindeyiz. Resimleriniz basariyla yüklenmis mesaji alsaniz bile, görüntülenmesinde sorun oluyor. Galeri resimleri de hemen kategorilerinin altinda gözükmüyorlar.
Yine de panige gerek yok, resimler gercekten basariyla yükleniyor, yani resimlerinizi tekrar yüklemenize gerek yok! Degisen bir server yapisi nedeni ile resimler bircok servera dagiliyor ve böylece sizin icin daha cok güvenlik ve ileride daha fazla hiz saglaniyor. Ancak kopyalama sirasinda (tarafimizca gercekten cok fazla sayida resim host edilmektedir) bekleme süreleri olusuyor. Resimler ancak daha sonrasinda sitelerde görünebiliryor. Bu durum özellikle 15-23 saatleri arasinda olusuyor.
Teknik ekibimiz yüksek hizla bu sorunla ugrasmakta, ama herkesin bildigi gibi, bir kopyalama sürecini hizlandirmak cok zor. Bunun tek yolu, tüm resimleri tamamen kapatmak, yani hem yüklemeyi hem de görüntülemeyi engelleyerek mümkün, bu yöntemi kimsenin tercih etmeyeceginden eminiz.
O nedenle lütfen biraz sabir gösterin, resimlerinizi siz yükledikten sonra, sistem otomatik olarak zamani geldiginde resimlerinizi sitelerinizde gösterecek. Ancak bazen bu zaman alabilir (bazen hatta 30 dakika sürebilir).
Umuyoruz ki, bu isler 2-3 hafta icinde tamamlanmis olacak.
Tekrar verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür diliyoruz ve umuyoruz ki, bize ve Bedava-Sitem'e olan güvenniniz devam edecektir.
Sevgiler, iyi eglenceler ve anlayisiniz icin tesekkürler.
Benjamin & Selin |
|
↑
|
|
|
-
mertic
Acemi Üye
|
13.07.2008, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: ??? |
|