kendi forumumu kendim kodlamayı yeğlerim. böylece tam istediğim gibi olur.
MyBB de güzel tabi ama VBulletini aratır.
VBulletinin gerçekten çok güzel özelliği var. en çok beyendiğim özelliği WYSIWYG edtiörü. orası zorlar beni.
SMF, PHPBB den daha iyi gibi görünüyor. ama SMF'de çok gereksiz veri ekleme özellikleri var. gerçi bazıları kapatılıyor ama... yinede çok fazla beyendiğim değil. ______________ ..::KANZUK::..
SMF vbulletinde epeyce benzetiliyo tıpkısı oluyo ama kodlama farklıgı var...Vb nin editörü süper gerçekten...Smf de yazılar ve kodlama berbat..Ve çok yavaş Mybb de bir kaç sorun admin paneli mesela çok bait.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.