Yazar |
Mesaj |
-
otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: Arka plan yardım :( |
|
|
Sitemin ana sayfası hariç diğer sayfalarına arka plan resmi koymak istiyorum mümkünmüdür. Her sayfanın kaynak koduna resim url sini tanımlayarak yaptım oldu. Fakat sayfaya herhangi bir yazı vs. eklediğim zaman arka plan nedense iptal oluyor |
|
↑
|
|
|
-
kristaldunya
Acemi Üye
|
11.07.2008, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arka plan yardım :( |
|
|
otoparkur yazmış: Sitemin ana sayfası hariç diğer sayfalarına arka plan resmi koymak istiyorum mümkünmüdür. Her sayfanın kaynak koduna resim url sini tanımlayarak yaptım oldu. Fakat sayfaya herhangi bir yazı vs. eklediğim zaman arka plan nedense iptal oluyor
flash tasarım yavaş olduğu için arka plan geç çıkabilir.Her sayfaya ayrı ayrı ekliyeceğinize tasarım üstüne ekleyin her sayfada gözüksün yorucu olmaz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
11.07.2008, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım yazıyı ekledikten sonra kaynak butonuna bas ve en üste yapıştır. altlarda kaldıysa kod onlardan olmamış olabilir yazıyı ekle en üste yapoştır kodu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten kaynak koda frontpage ile resim url sini veriyorum ve kodu geri yapıştırıyorum Buraya kadar sorun yoq. Sayfaya herhangi birşey ekleyene kadar resim gayet güzel yükleniyor. Resmim ana sayfa tasarımını bozuyor o yüzden genel ayarlardan eklemek istemiyorum |
|
↑
|
|
|
-
suhayatobayat
Acemi Üye
|
11.07.2008, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arka plan yardım :( |
|
|
kristaldunya yazmış: otoparkur yazmış: Sitemin ana sayfası hariç diğer sayfalarına arka plan resmi koymak istiyorum mümkünmüdür. Her sayfanın kaynak koduna resim url sini tanımlayarak yaptım oldu. Fakat sayfaya herhangi bir yazı vs. eklediğim zaman arka plan nedense iptal oluyor
flash tasarım yavaş olduğu için arka plan geç çıkabilir.Her sayfaya ayrı ayrı ekliyeceğinize tasarım üstüne ekleyin her sayfada gözüksün yorucu olmaz |
|
↑
|
|
|
-
otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başka önerisi olan yokmu ? |
|
↑
|
|
|
-
samanyolu35
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arka plan resmini resimlerimi yönetten yaptıysanız resminiz çıkmayabilir.çünkü sorun var resmi başka yerden upload edip aşağıda verdiğim koda yapıştır istediğin yere kaynak butonuna basarak yapıştır
Kod:
<style type="text/css"> body {background-image: url(RESİM URL);} </style>
|
|
|
-
otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
samanyolu35 yazmış: Arka plan resmini resimlerimi yönetten yaptıysanız resminiz çıkmayabilir.çünkü sorun var resmi başka yerden upload edip aşağıda verdiğim koda yapıştır istediğin yere kaynak butonuna basarak yapıştır
Kod:
<style type="text/css"> body {background-image: url(RESİM URL);} </style>
İşte beklenen öneri buydu . Teşekkür ederim şimdi deniyorum. Ben site içi resim yükleme hızlı olur diye siteden denedim . İmageshack bazen şaşırıyorya |
|
↑
|
|
|
-
samanyolu35
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2008, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|