Yazar |
Mesaj |
-
kalbiselim
Acemi Üye
|
09.07.2008, 00:28 (UTC) Mesaj konusu: firefox ve explorer hakkında |
|
|
bazı arkadaşların sitelerinde " bu site fire fox la optimize edilmiştir " ve " sitemizden daha iyi verim alabilmek için explorer i kullanmanızı öneririz " yazıları görmekteyim.. yani arkadaşlar sitenin fire foxta yapılıp ezplorer da açılması veya tam tersi durumlarda sitenin çalışmasında bi sorun mu çıkıyor... |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2008, 04:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet öyle bir problem mevcut ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
balca-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2008, 05:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bazen sorun olabiliyor ama css olmayan sitelerde pek te çıkmıyor çünkü tabloların büyüklükleri falan aynı optimize ile düzgün çalışır. ______________ www.Balca-Uzman.tr.gg
Web tasarım, logo tasarım, flash banner tasarım, mobil ödeme bu sitede! |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
09.07.2008, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mesele bir kişi sitesini mozilla firefox ile düzenlemişse yani optimize ettiyse o site en iyi mozilla firefox ile görüntülenir,diğer browserlerden o siteye baktığınız da çeşitli sorunlar meydana gelebilir(sayfanın kayması,yazıların kayması vb) |
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
09.07.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kalbiselim
Acemi Üye
|
09.07.2008, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
) ben sitemi bazenİE de bazen FireFox ta yaptım ..inş önemli bi sorunlakarşılaşmak |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
09.07.2008, 12:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalbiselim yazmış: ) ben sitemi bazenİE de bazen FireFox ta yaptım ..inş önemli bi sorunlakarşılaşmak
Siteniz zaten IE ve Firefoxta'da aynı |
|
↑
|
|
|
-
kalbiselim
Acemi Üye
|
09.07.2008, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır anasayfama müzik eklemiştim. İE de çalıyor ama FF de çalmıyor ) şimdilik tek sorun bu . inş başka bi sorun olmaz |
|
↑
|
|
|
-
radyopatlak
Acemi Üye
|
09.07.2008, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: o zman |
|
|
abi o zaman bir firafoxda 2. explorer de duyuru firefox kullananlar www.siteadıfirefox.tr.gg explorer cilere www.siteadıexplorer.tr.gg mi yapacaz |
|
↑
|
|
|
-
kalbiselim
Acemi Üye
|
09.07.2008, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: o zman |
|
|
radyopatlak yazmış: abi o zaman bir firafoxda 2. explorer de duyuru firefox kullananlar www.siteadıfirefox.tr.gg explorer cilere www.siteadıexplorer.tr.gg mi yapacaz |
|
↑
|
|
|
|