Yazar |
Mesaj |
-
ysnsen
Uzman Üye
|
21.06.2008, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: Windows XP'ye Format Atmak, XP Onarma ve XP Kurmak -Resimli |
|
|
En son ysnsen tarafından 13.08.2008 15:20:07 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
08.07.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resimli anlatım Büyük emek doğrusu ysnsen emeğine sağlı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
08.07.2008, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlmekani yazmış: Resimli anlatım Büyük emek doğrusu ysnsen emeğine sağlı
Alıntı: Kaynak : bilgiportal ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
08.07.2008, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eline sağlıkta bunun aynısını degerli üstad hackerfriend sitesinde anlatmış http://hackerfriend.tr.gg/win02.htm yinede elinize emeginize sağlık ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
08.07.2008, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bvir kişiye üstad derken üstadın kimlere dendiğini önce googlede arayar bir öğrenin ve kişiye taktığınız lakaplar daha güzel olur
ikinciside o arkadaşımızın sitesinde yaptığı anlatım burda olmucak diye bişey de yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
08.07.2008, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben olmayacak diye birsey demedimki ne hopluyorsun css alanında üstadımız bilgisayar desteğinde üstad ben google ile ugrasmıyorum üstad ile tanıştığımız günden beri Şimdi googlenin canlısı var msn nin diğer ucunda Burdan yetkililere seslenmek istiyorum örnek siteler arasında görmek istiyoruzzzzz artık bu siteyi bir tane daha böle site gösterin tamam haklısınız diyeceğiz ama yok bir eşi benzeri ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür...
En son arapkoy tarafından 08.07.2008 19:45:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.07.2008, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arapkoy yazmış: ben olmayacak diye birsey demedimki ne hopluyorsun css alanında üstadımız bilgisayar desteğinde üstad ben google ile ugrasmıyorum üstad ile tanıştığımız günden beri Şimdi googlenin canlısı var msn nin diğer ucunda Burdan yetkililere seslenmek istiyorum örnek siteler arasında görmek istiyoruzzzzz artık bu siteyi bir tane daha böle site gösterin tamam haklısınız diyeceğiz ama yok bir eşi benzeri
______________ |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2008, 08:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arapkoy yazmış: ben olmayacak diye birsey demedimki ne hopluyorsun css alanında üstadımız bilgisayar desteğinde üstad ben google ile ugrasmıyorum üstad ile tanıştığımız günden beri Şimdi googlenin canlısı var msn nin diğer ucunda Burdan yetkililere seslenmek istiyorum örnek siteler arasında görmek istiyoruzzzzz artık bu siteyi bir tane daha böle site gösterin tamam haklısınız diyeceğiz ama yok bir eşi benzeri
Fevli hareketlere gerek var mı arapkoy kardeşim?
O listeye girme çabam yok, sen de biliyorsun ama herşeyin bir kuralı ve yordamı var. Kimin en yaptığı ortada. Kimseyi yargılamaya gerek yok.
Lütfen ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
09.07.2008, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haklısn kardes biliyorum seni tanıyanlarda biliyorki sen o listeye girmek istemiyorsun girmek içinde çaba sarfetmiyorsun ama ben sadece içimden gelenleri söyledim hocam saygılarımla slckyel ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.07.2008, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lütfen içinizden gelenleri serbest bölgede haykırın.
bilgisayar yardım merkesi
format atma konusunun baya bir dışına çıkmış bulunmaktasınız lütfen.
kolay gelsin herkese iyi günler,______________ |
|
↑
|
|
|
-
omerus0
Acemi Üye
|
09.08.2008, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SAOLSAIN |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.08.2008, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
omerus0 yazmış: ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SAOLSAIN
sende çoooooooooooookk sağol ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2008, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Emeğinize sağlık ysnsen. Paylaşım için çok teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
komedyenbakkali2
Aktif Üye
|
20.05.2009, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: Xp format simülator |
|
|
Arkadaşlar, xp format simülator diye bir progrma googlede arayın indirin sizin bilgisayara hiç bir şey olmuyor ama sanki xpye format atıyomuş gibi oluyorsunuz. |
|
↑
|
|
|
-
komedyenbakkali2
Aktif Üye
|
23.05.2009, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: Xp format simülator |
|
|
komedyenbakkali2 yazmış: Arkadaşlar, xp format simülator diye bir progrma googlede arayın indirin sizin bilgisayara hiç bir şey olmuyor ama sanki xpye format atıyomuş gibi oluyorsunuz.
e hadi ama.yorum? |
|
↑
|
|
|
|