Yazar |
Mesaj |
-
mistanbul
Uzman Üye
|
04.07.2008, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: Böyle Gelişeceğimiz Günler Ne Zaman Gelecek? |
|
|
Bedava-Sitemin anasayfasında biraz yenilik istiyoruz
örneğin diğer blog sitelerinde blogcu da örneğin anasayfası bir portal gibi yepyeni haberler var daha şık...
ve üstelik bir link listesi var kayıt olan siteleri orada yayınlıyorlar kategori halinde
bizde neden olmasın?
biz bu hizmetide bekliyoruz...
aslında hizmet değil gelişme amaçlı
süper bir şey olabilir.. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
04.07.2008, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
portal gibi yepyeni haber nedir?
RSS falan mi? |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
04.07.2008, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: portal gibi yepyeni haber nedir?
RSS falan mi? |
|
↑
|
|
|
-
sametselim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2008, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca bazı blog sitelerinde kendin eklemeden googlede cıkıyorsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
04.07.2008, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sametselim yazmış: ayrıca bazı blog sitelerinde kendin eklemeden googlede cıkıyorsun
evet kesinlikle ve siteyi forum botları gibi geziyorlar
yeni sisteme göre ansense ile anlaşmışlar mesela
bu adsense paraları bizim bedava-sitem hesabında kalsa ileride ücretli ekstralar olunca bu adsense paralarından karşılansa çok iyi olur
çünkü biraz bedava-sitem genç nüfuslu
herkesin bir banka hesabı yok... ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
sametselim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: sametselim yazmış: ayrıca bazı blog sitelerinde kendin eklemeden googlede cıkıyorsun
evet kesinlikle ve siteyi forum botları gibi geziyorlar
yeni sisteme göre ansense ile anlaşmışlar mesela
bu adsense paraları bizim bedava-sitem hesabında kalsa ileride ücretli ekstralar olunca bu adsense paralarından karşılansa çok iyi olur
çünkü biraz bedava-sitem genç nüfuslu
herkesin bir banka hesabı yok...
aynen sana katılıyorum mesela ben daha 16 yasındayım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
04.07.2008, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet bende 13 yani bu yaşta banka hesabımın olaması hayal olurdu heralde:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
the-anil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sametselim yazmış: ayrıca bazı blog sitelerinde kendin eklemeden googlede cıkıyorsun
benim www.sanalcity.tr.gg adlı sitemde ben eklemedn çıktı
Sonradan daha çok çıkmk için meta tag falan ekledim ama ilk başta kendisi çıktı. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
05.07.2008, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Babamınkını Kullanıyorum Ama Siteme Hıc Bır Sekılde RekLam Almıyorum Almıyacagımda |
|
↑
|
|
|
-
geyikalani
Acemi Üye
|
05.07.2008, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar direk google add ile uğraşmadan kayıt olalım diyorsunuz ama bedava-sitem de kaç tane site var bi düşünün.hepsi olursa olmaz.hem bedava-sitem de sayısız başı boş, kendi yalnızlığına bırakılmış site var. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
05.07.2008, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
asil olay
blogcu oldugunuzda sayfalarinizin o domaine ait olmasindan dolayi bir kayidin tüm alt sayfalarinin otomatik google'a indexlenebilmesi.
biz de öyle degil, o nedenle mümkün degil. öyle mümkün olsaydi, hepinizin reklam kazanclari ayri olup size ait olmazdi, hepsi bizim reklamimiz olur tüm kazanclari bize ait olurdu
hangisi daha iyi |
|
↑
|
|
|
-
paylasim-radyo
Acemi Üye
|
06.07.2008, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence en iyi bedava sitem
ben 20 tane blog sitesine girdim hepsinde daha göze çarpan raklamlar var
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"BEDAVA SİTEM AYRICALIKTIR." |
|
↑
|
|
|
-
webmatematik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ya tmm bedava-sitem çok iyi ama
selin ablaya katılmıyorum neden mi?
blog sitelerinde mesela azbuzda ben diyelim dogushan.azbuz.com açtı googlede hemen yayınlandı nedeni de o azbuz a indexlendi diyosun ama biz de de tr.gg diyilince akla hep bedava-sitem.com geliyor istersenin siz de indexleme işleri yapabilirsiniz...
bir de bedava-sitem de bir sorun olarak bir yazılım şirketi ile anlaşalım... bedava-sitem adına program yapsınlar bunu da siz bizlere ücretsiz sunun eğer siz biz yapmak istesek te maddi durum elvermiyo derseniz biz sayfalarımı değiştir de çıkan bütün reklamlara tıklarız yaniii ______________
|
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
07.07.2008, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg'den bahsediyorum ben, bedava-sitem'den degil.
Bizim kendi programcilarimiz var ve malesef onlarin kapasiteleri ile programlarimiz yaziliyor. |
|
↑
|
|
|
|