Yazar |
Mesaj |
-
kadinlar-icin
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitende içerik (content) kısmında padding-left ve padding-right değerlerini ekle. Çünkü içerikteki metinler taşma yapıyor Örneğin,
Kod:
#content
{
padding- left: 10px;
padding-right: 15px;
}
gibi.
Ayrıca burası kadınlar için, bizi bozar demiştim daha önce de ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
En son hackerfriend tarafından 07.07.2008 08:24:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış:
Sitende içerik (content) kısmında padding-left ve padding-right değerlerini ekle. Çünkü içerikteki metinler taşma yapıyor Örneğin,
Kod:
#content
{
}
gibi.
Ayrıca burası kadınlar için, bizi bozar demiştim daha önce de |
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış:
Kod:
#content
{
}
gibi.
Ayrıca burası kadınlar için, bizi bozar demiştim daha önce de
usta bu kodu nereye ekliyoz tasarımın üstünemi kadinlar için sizide bozmasın yaws ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır.
En son karayizbiz tarafından 07.07.2008 08:28:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir tr.gg markası www.hackerfriend.tr.gg bu reklam acayip hoşuma gitti şu beko ile ilgili reklam vardıya eskilerin bende ondan esinlenerek böyle bir reklam buldum
bir tr.gg markası www.hackerfriend.tr.gg ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karayizbiz yazmış: hackerfriend yazmış:
Kod:
#content
{
}
gibi.
usta bu kodu nereye ekliyoz tasarımın üstünemi kadinlar için sizide bozmasın yaws
CSS kodu kısmına ekleyeceksiniz. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
En son hackerfriend tarafından 07.07.2008 08:36:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
07.07.2008, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben CSS Tasarıma Geçersem,Sitemdeki İçerikleri Silmek Zorundamı Kalacağım?Eğer Silinmeyecekse Ben de CSS Derslerine Katılayım. |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kralmustak yazmış: Ben CSS Tasarıma Geçersem,Sitemdeki İçerikleri Silmek Zorundamı Kalacağım?Eğer Silinmeyecekse Ben de CSS Derslerine Katılayım.
Kesinlikle hayır, içeriğinize dokunulmaz. Ayrıca CSS'yi beğenmediniz, eski tasarımınıza tekrar geçebilirsiniz. Hiç bir şeyiniz kaybolmaz. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kralmustak yazmış: Ben CSS Tasarıma Geçersem,Sitemdeki İçerikleri Silmek Zorundamı Kalacağım?Eğer Silinmeyecekse Ben de CSS Derslerine Katılayım.
ustanın çırağı olarak söyliyim silinmeyecek ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: karayizbiz yazmış: hackerfriend yazmış:
Kod:
#content
{
}
gibi.
CSS kodu kısmına ekleyeceksiniz.
usta bu kodu nereye ekliyoz tasarımın üstünemi kadinlar için sizide bozmasın yaws
nereye ekliyormuşuz ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
07.07.2008, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: kralmustak yazmış: Ben CSS Tasarıma Geçersem,Sitemdeki İçerikleri Silmek Zorundamı Kalacağım?Eğer Silinmeyecekse Ben de CSS Derslerine Katılayım.
Kesinlikle hayır, içeriğinize dokunulmaz. Ayrıca CSS'yi beğenmediniz, eski tasarımınıza tekrar geçebilirsiniz. Hiç bir şeyiniz kaybolmaz.
Peki O Zaman CSS Derslerine Katılmak İçin Ne Yapmalıyım? |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2008, 08:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizin web derslerini takip etmelisiniz. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
07.07.2008, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese merhabalar Öncelikle bir deneme sitesi acınız kendinize Hazırladığınız tasarımları bu deneme sitesinde deneyerek tam olarak bittiği zaman orjinal sitenize atınız Derslere gelince üstad sitede anlatmış bu dersleri dikatli olarak okuyup anladıktan sonra gerisi emin olunki kendiliğinde geliyo takıldıgınız hususta ben ve gardasım burdayız elimizden geleni yaparız Saygılarımla SLCKYEL Hacker Frined Hocanı cıragı ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
-
sohbetkafem
Acemi Üye
|
07.07.2008, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arapkoy yazmış: Herkese merhabalar Öncelikle bir deneme sitesi acınız kendinize Hazırladığınız tasarımları bu deneme sitesinde deneyerek tam olarak bittiği zaman orjinal sitenize atınız Derslere gelince üstad sitede anlatmış bu dersleri dikatli olarak okuyup anladıktan sonra gerisi emin olunki kendiliğinde geliyo takıldıgınız hususta ben ve gardasım burdayız elimizden geleni yaparız Saygılarımla SLCKYEL Hacker Frined Hocanı cıragı
merhaba HSg abim...) |
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
07.07.2008, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sohbetkafem yazmış: merhaba HSg abim...)
Hoş bulduk cok güzel bir site yapmışsın aynısından bende istiyorum ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
|
|