Yazar |
Mesaj |
-
mucizelerim
Acemi Üye
|
05.07.2008, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: Galerimdeki resimleri tıklayınca tam ekran olması için? |
|
|
Galerimdeki resimlerin tıklayınca tam ekran olması için neyapmam gerekiyor? cvbınızı bekliyorm hoşçakalın başarılar,, |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
05.07.2008, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: Re: Galerimdeki resimleri tıklayınca tam ekran olması için? |
|
|
mucizelerim yazmış: Galerimdeki resimlerin tıklayınca tam ekran olması için neyapmam gerekiyor? cvbınızı bekliyorm hoşçakalın başarılar,, |
|
↑
|
|
|
-
mucizelerim
Acemi Üye
|
05.07.2008, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın bu sonsahne hep aynı şeyleri gösteriyor başka bişey bilmiyormu? BEN GALERİMDEKİ RESİMLERİ TIKLAYINCA NASIL TAM EKRAN OLABİLR DEDİM SAYFALARIMI DEĞİŞTİR BÖLÜMÜNDEKİLERİ DEMEDİM GALERİMDEKİ RESİMLERİN TIKLAYINCA TAM EKRAN OLMASINI İSTİYORUM NE YAPMAMI ÖNERİRSİNZ? |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
06.07.2008, 07:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ekstraları degiştir
galeri
Öngösterim resimlerine tıklandığında yeni sayfa açılmasın
(çok güzel ama dikkat: resimleri değerlendirme ve yorumlama bu durumda mümkün olmaz): işaretle
kaydeterek çıkın
unutma bu şekilde resmin gerçek boyutu neyse o boyutda açılır resmin..______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
mucizelerim
Acemi Üye
|
06.07.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dediğinz gibi yaptım ama resimlerim yeni sayfada açılmıyor |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
06.07.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mucizelerim yazmış: Dediğinz gibi yaptım ama resimlerim yeni sayfada açılmıyor
malasesef öyle olmuyo ama yeni pencerede açılıyo resminiz..
neredeyse yeni sayfada açılmışa benziyor. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
En son abron tarafından 06.07.2008 17:36:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
mucizelerim
Acemi Üye
|
09.07.2008, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni sayafada tam ekran açılsın istiyoruz |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
09.07.2008, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mucizelerim yazmış: Yeni sayafada tam ekran açılsın istiyoruz
ozaman resimlerinin açılmsınısı istedigin boyutlarda ekle o zaman büyük açılır ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
|