Uzun bir süreden sonra herkese tekrardan bir merhaba.
Çeşitli nedenlerden dolayı buraya giriş sağlayamıyordum uzun bir süre e-mail adresimde sıkıntılar vardı.
Burada olmak yeniden güzel. ______________
selam kardeşim nasılsın ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çok teşekkür ederim Semih abi sağol sen nasılsın? Hepinizi burada arada sırada da olsa görmeyi çok istiyorum.. Sayfamı tekrardan aktifleştiricem. Hem kişisel blog olarak kullanıcam.. Hemde anlatımlarla desteklicem.. Olumlu olumsuz fikirlere açığım.. Düşünceleriniz önemlidir..Bir moderatör olarak sizler için yapabileceğim sınırlı da olsa herkesin herhangi bir isteği olursa elimden geldiğince geri çevirmiyeceğim.. Yardımcı olacağım inşallah.. Özlemişim burayı her ne kadar büyük sessizlik olsa da.. ______________
Çok şey yapmak istiyorum abi lisede, Allah izin verirse birçoğunu da yapacağım. Ama bizim lisenin yeri biraz sıkıntılı yerde, Büyük Aymanas'ın tam göbeği. Anlamışsındır nasıl bir yer olduğunu Başıma bir iş gelmeden okusam çok iyi olacak
Hey gidi, şu mesajı yazdığım zaman ortaokuldan liseye yeni geçmiş bir çömezdim, şimdi okulun en büyüğü, lise son sınıfları olduk, YKS illeti ile uğraşma vakti geldi. Zaman inanılmaz hızlı akıyor.. ______________
Çok teşekkür ederim Semih abi sağol sen nasılsın? Hepinizi burada arada sırada da olsa görmeyi çok istiyorum.. Sayfamı tekrardan aktifleştiricem. Hem kişisel blog olarak kullanıcam.. Hemde anlatımlarla desteklicem.. Olumlu olumsuz fikirlere açığım.. Düşünceleriniz önemlidir..Bir moderatör olarak sizler için yapabileceğim sınırlı da olsa herkesin herhangi bir isteği olursa elimden geldiğince geri çevirmiyeceğim.. Yardımcı olacağım inşallah.. Özlemişim burayı her ne kadar büyük sessizlik olsa da..
sağol kardeşim iyiyim ben de iş güç koşturmalar son sürat devam ediyor, forum`un böyle olması evet hiç iyi değil ama bizler istemedik böyle olmasını eskiden buralar çok canlıydı sohbetler yardımlaşmalar hey gidi günler şimdi forumda hiç kimse yok terk edilmiş şehir gibi.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Herkese merhaba uzun süredir yeni site açıp tekrardan başlama hayalim vardı ve site açtım ancak sadece 5 alt sayfa oluşturabiliyoruz hadi önceden reklam vardı gelir kaynağı olarak ancak reklamları kaldırdınız insanları premium mahkum ettiniz ancak herhangi bir çalışma yok senelerdir. Gelişme olsa alacağımda fiyatları makul umarım düzelir ve tekrardan eski haline döner.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.