Yazar |
Mesaj |
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2021, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: Yaşlanmışız |
|
|
Hesabı 10 yıl sonra denk getirdim 8 9 yaşlarımda kayıt olmuşum eski mesajlar duruyor hüzünlendim.
Şimdiki kardeşlerimden buralarda olan varsa bırakmasın devam etsin doğru yoldasınız. ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2021, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam oyunskor ben de yaklaşık 12 13 yıl önce buralardaydım, böyle denk gelip açmış olman güzel, hoşgeldin. Ama burayı hala arada bir ziyaret eden birisi olarak söyleyebilirim ki, buralar senin hatırladığın gibi yani 10 yıl önceki gibi olmaktan çok çok uzak.
Şimdiki kardeşlerimizden buralarda olan varsa kendilerini temel dillerde bir süre geliştirdikten sonra buradan ayrılarak başka platformlara geçmeleri onlar için çok daha faydalı bir hamle olacaktır.
Selâmetle. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
26.02.2021, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hem de ne yaşlanmak ilk kayıt olduğumda 18 yaşındaydım şimdi 32 hayat işte kimimiz askerlik sebebiyle kimimiz evlendi kimi iş güç yüzünden bakamaz ilgilenemez oldu çok güzel günlerimiz geçti burada keşke eski günleri geri getirebilsek fakat çok zor eski bedava-sitem asla geri gelmeyecek...______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
vertolet
Acemi Üye
|
02.04.2021, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: selamlar |
|
|
Selamlar arkadaşlar bende bu başlığı görünce yazmak istedim, 2005'te cupacup.tr.gg sitesinin sahibiydim, kendi kendimize psd to html siteler yapıyorduk tablolar ile.. Nereden nereye Herkese selamlar tekrardan. ______________
Cupacup'tan Buraya : ) |
|
↑
|
|
|
-
zihinist
Acemi Üye
|
30.07.2021, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türk yöneticilerin azizliği.. ______________ www.zihinist.com |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
02.08.2022, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burada ilk sitemi açtığımda 2008 yıllarıydı. Ne güzel yıllardı öyle. Eskileri burada görmek ne güzel. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
kodshop26
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
17.10.2022, 07:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de 2007 de açmıştım kodlama konusunda pek de başarılı değilim hala öyleyim
2018 de ise com tr sıçrama yaşadık, youtube kanalına ağırlık verdik sonra diğer sosyal medya hesaplarını da açarak ilerliyoruz sanırım burada en önemli şey, sürdürülebilir olmaktan geçiyor ve yenilikler eklemek de önemli ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
11.11.2022, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: :( |
|
|