*10 alt sayfa özelliği 5'e düşürülmüş.
Ama yeni reklam konseptini beğendim.
Dün reklam engelleyiciden dolayı fark etmemiştim ama sanırım banner reklamlar ortadan kalkmış. Bu reklam seçimi çok daha başarılı ama alt sayfa olayı üzüyor beni doğrusu. ______________
En son teknolanya tarafından 21.08.2020 12:22:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@tasarimci-amca2 Aleyküm selam.
Seni gördük daha iyi olduk Semih abi.
İyiyiz şükürler olsun.
Sen nasılsın abi?
çok şükür aykut kardeşim iyi demek adet olmuş iyiyim kardeşim sağol ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Tam olarak öyle dediğin gibi abim.. Yinede Allah bugünlerimizi aratmasın.. Şükürler olsun..
amin kardeşim inşallah.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.