=> Resmin Boyutu: 135x190
=> Resmin Özellikleri: Profil resmi istiyorum güzel birşey olsun
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: Bs Css Kodlari
=> Resmin Türü: / Logo - Banner - Başlık Resmi \ Başlık resmi
=> Resmin Boyutu : genişlik 200px yükseklik50px + Profil fotoğrafı ve Slider çalışması + site icon için N.T.(50x50)
=> Resmin Özellikleri : Siyah arkaplan üzerine beyaz ve turuncu renkler kullanılabilir logo transparanda olacak
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : NT Tecnical Production Sound Light Vision Stage Systems
=> Icon : bende yok N.T. yazılabilir sadece
=> Resmin Türü / Logo+Profil fotoğrafı çalışması+Prof.teması Slider çalışması
Dipnot : Kullandığım photoshop deneme sürümü olduğu için sadece jpg olarak resimleri kayıt edebiliyor. O yüzden yapmış olduğum logoların arkaları saydam olmadı. İstediğiniz gibiyse benim elimdeki imkanlar ile elimden gelen bu kadar. Beğenirseniz kullanırsınız.
=> Resmin Boyutu : BS Profil Resmi Boyutu
=> Resmin Özellikleri : GÜZEL BİR PROFİL RESMİ OLSUN
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Teknoneed yada kısaltması olarak T N gibi değişik şeyler çıkarılabilir.
=> Resmin Türü : Profil Resmi
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Teknoneed yada kısaltması olarak T N gibi değişik şeyler çıkarılabilir.
Çok uzun süre çalışmayınca paslanmışım maalesef, alışveriş torbalarını internet üzerinden buldum kusura bakmayın. Ancak ücretsiz dağıtım ile yayımlanıyor, telif ile ilgili bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bilginiz olsun ______________
En son analogforum tarafından 03.06.2020 17:35:19 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çok uzun süre çalışmayınca paslanmışım maalesef, alışveriş torbalarını internet üzerinden buldum kusura bakmayın. Ancak ücretsiz dağıtım ile yayımlanıyor, telif ile ilgili bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bilginiz olsun
=> Resmin Boyutu: 354×123
=> Resmin Özellikleri: İcon olsun T harfi ama güzel icon olsun
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: Teknoyok
=> Resmin Türü: / Logo - Banner - Başlık Resmi \ Logo
=> Resmin Boyutu: 960x200
=> Resmin Özellikleri: arka resim renki beyaz, yazı renki siyah o harfi biraz şekilli olsun. Ve resim logo köşeleri yuvarlak olsun.
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: bilnogger
=> Resmin Türü: / Logo - Banner - Başlık Resmi \ başlık resmi
En son bilnogger tarafından 24.06.2020 14:05:05 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
=> Resmin Boyutu: 960x200
=> Resmin Özellikleri: arka resim renki beyaz, yazı renki siyah o harfi biraz şekilli olsun. Ve resim logo köşeleri yuvarlak olsun.
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: bilnogger
=> Resmin Türü: / Logo - Banner - Başlık Resmi \ başlık resmi
Boyut olarak biraz büyük ama onuda siz isteğinize göre ayarlarsınız.
=> Resmin Boyutu: 354×123
=> Resmin Özellikleri: İcon olsun T harfi ama güzel icon olsun
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: Teknoyok
=> Resmin Türü: / Logo - Banner - Başlık Resmi \ Logo
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.