Sevgiler,
bedava-sitem ekibi ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Birde şu sitemdeki görünmeyen reklamları bir düzeltebilseniz...
Sayfanızda reklam değil, içerik bile yok. Kodlamalarınızı gözden geçirin lütfen. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Sağda bulunan reklam gözükmüyor. Bunu forumda paylaştım ve bir çok kişiyle aynı fikire sahibim. Tekrar tekrar sitemde kod yoktur diye belirtmeme rahmen hala bunu nasıl soyleyebiliyorsunuz. Bir sitenin kaynak koduna bakarak sitede hiçbir kod olmadığıni rahatca görebilirsiniz. Nedir sorun Allah aşkına. Ne bu yardım etmeme çabası.
Hayırlı olsun ______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
Sağda bulunan reklam gözükmüyor. Bunu forumda paylaştım ve bir çok kişiyle aynı fikire sahibim. Tekrar tekrar sitemde kod yoktur diye belirtmeme rahmen hala bunu nasıl soyleyebiliyorsunuz. Bir sitenin kaynak koduna bakarak sitede hiçbir kod olmadığıni rahatca görebilirsiniz. Nedir sorun Allah aşkına. Ne bu yardım etmeme çabası.
sen neden bu kadar reklamlara takıldınki gözükmüyorsa bedava sitem,in sorunudur,
sen dersenki ben kodları siteye eklediğimde site de görünmüyorsa ona da çözüm bulunması gerekiyor ______________
sayın ilgili selamlar saygılar. benim beynam06bakar.tr.gg yapmış oldığum siteme foto ve bilgi yüklemek istiyorum ama sürekli kod lu görüntüler alıyorum. nedenini bilmiyorum. bir bakarsanız yardımcı olursanız sevinirim.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.