Benim 9 sene oldu.
Güzel bir konu başlığı açılmış.
İlgi göreceğini umuyorum ve bence ilgi görmeli.
Yani burada kaçıncı senemiz olduğumuzu yazmamız paylaşmamız güzel olurdu.
2007 Yılından bu yana burada olmak ve kendimizi geliştirdiğimizi görmek bu sistemde moderatör olmak gurur verici.
Dediğinize göre 2006 yılından beri burada bulunuyorsunuz. Fakat bedava-sitem 2007 de açıldığı için diğer ülkelerdeki verilen hizmetten yararlanıyorsunuz.
Cidden şaka bir yana 10 sene dile kolay şöyle bir baktığımızdan ne zamandan ne zamana geldik.
Şükürler olsun bu günlerimize. ______________
Benim ise henüz 1 haftam dolmadı
Ama şimdiden bir sürü dostum oldu.
Her işimde bana yardım eden abilerim oldu.
Çok sevdim bende sizler gibi burayı umarım hep bu şekilde devam eder ______________
Gerçekten güzel bir başlık olmuş kardeşim bende 2009'a buraya geldim.
Baya olmuş hey gidi günler be tam tamına 7 yıl dile kolay.
Burası bana çok arkadaş, dost, abi, kardeş ve abla dahi gösterdi. Tabi çoğu neredeyse yok denecek kadar az.. Kendimi burada geliştirdim burası evim gibi bişey ne diyeyim... duygulandım
Bazı dostları burada Görmek Gerçekten Çok güzel.. Nereden Nereye zamankop site ismiyle başlamıştım ve sonra htlmkodes. Yıllara Cok cabuk geçiyor.. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!...
htmlkodes kardeşim hoşgeldin
seninle iyi vakitlerimiz olmuştu zamanında tabi bu isimle tanımassın beni sen afilli olarak tanıyabilirsin ______________ Zıpır Giller #BİRYAZIATOLYESİ Projesidir.
htlmkodes tekrardan seni aramızda görmek güzel Hoşgeldn ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.