Bedava Sitem Ayın Sitesi Adayları
Sevgili forum sakinleri;
Bu sayfada forumda karşılaştığım siteleri bir araya getirerek gelecek aylardaki ayın sitesi adayını belirlemeyi amaçlıyorum
Sizinde forumda karşılaştığınız siteler varsa ve ayın sitesi olmasını istiyorsanız lütfen mesaj olarak bu başlığa yazın.
Geçmiş aylarda seçilen siteleri görmek için buraya tıklayınhttps://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=238669
2 sene sonra görüyorum ki,2 sitemde adaylığa gösterilmiş.Bu bile benim için bir gurur Bedava-sitem sayesinde kod öğrendik.Unutmayız burayı ______________
En son analogforum tarafından 07.07.2019 15:54:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.