Merhaba, ben comicthreds... çoğunuz beni "ZACCURD" olarak bilir...
Bedava-Sitem de tekrar aktif olmak ile birlikte farklı bir proje denemeye karar verdim... aktif olarak Çizgi Roman konuları paylaşacağım bu sayfayı açmaya karar verdim. Tema olarak abartı bir css yerine sade bir clean kullanmayı tercih ettim ve sizlere clean tasarımı ile ne kadar hoş bir site sunulabileceğini göstermek istedim...
Eleştiri ve Önerilerinizi merakla bekliyorum dostlarım.. ilginiz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.....
______________ >Charles Manson: ''Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız Tanrı'yı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz... " Bedava-Sitem Türkiye Grafikeri, Moderatörü: ZACCURD Iletişim:Zarathos.1881( at )gmail.com Instagram: ComicsThreads
En son comicthreads tarafından 23.06.2019 19:25:16 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.