Yazar |
Mesaj |
-
isacotur
Uzman Üye
|
23.02.2019, 00:26 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Sitem ★ Facebook Grubumuza Katılın |
|
|
Facebook kullanan arkadaşlarımız tek bir çatı altında bir araya getirmeye çalıştığımız güncel facebook grubumuza herkesi üye olmaya davet ediyoruz.
Facebook grubunda katılan arkadaşlar sitelerine ait güncel yazıları paylaşarak siteleri trafik çekebilirler.
Çevrenizde web sitesi olan arkadaşlarınızı da grubumuza ekleyerek daha geniş kitlelere ulaşmamızda bizlere destek olmanızı rica ederiz
Facebook Grub Adı: Bedava-Sitem.com Kullanıcılarına Özel üye olabilirsiniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.02.2019, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava Sitem ★ Facebook Grubumuza Katılı |
|
|
isacotur yazmış:
Facebook kullanan arkadaşlarımız tek bir çatı altında bir araya getirmeye çalıştığımız güncel facebook grubumuza herkesi üye olmaya davet ediyoruz.
Facebook grubunda katılan arkadaşlar sitelerine ait güncel yazıları paylaşarak siteleri trafik çekebilirler.
Çevrenizde web sitesi olan arkadaşlarınızı da grubumuza ekleyerek daha geniş kitlelere ulaşmamızda bizlere destek olmanızı rica ederiz
Facebook Grub Adı: Bedava-Sitem.com Kullanıcılarına Özel üye olabilirsiniz
Benim sayfam bloke edilmis facebook , deniliyor sayfanda spam var ama ben butun diger linkler olsun hepsini sayfadan sildim sadece sadece benim yazdiklarim var. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
02.03.2019, 03:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@zekeriyazar paylaşım yaparken facebook bu uyarıyı daha önceleri bende de veriyordu, facebook bedava hostingli sitelere karşı biraz garezi var galiba ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2019, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
isacotur yazmış: @zekeriyazar paylaşım yaparken facebook bu uyarıyı daha önceleri bende de veriyordu, facebook bedava hostingli sitelere karşı biraz garezi var galiba
Bu bloke süresi ne kadardir? Cok sürer mi? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
12.05.2019, 23:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Neden böyle olduğu hakkında bir bilgim yok,
facebook da site linkinizi paylaşmaya onay vermiyor. sitenize eklediğiniz kodları kontrol etmeniz gerekiyor.Bizim sitenin linklerini facebookda paylaşabiliyorum bir sorun olmuyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.06.2019, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
isacotur yazmış: Neden böyle olduğu hakkında bir bilgim yok,
facebook da site linkinizi paylaşmaya onay vermiyor. sitenize eklediğiniz kodları kontrol etmeniz gerekiyor.Bizim sitenin linklerini facebookda paylaşabiliyorum bir sorun olmuyor Verdiginiz bilgiler icin cok tsk ederim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2019, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında url koysanız güzel olurdu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fat1259
Acemi Üye
|
30.07.2020, 03:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2020, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda 2 3 güne bir mesaj anca oluyor o da reklam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bahsegiris
Acemi Üye
|
15.03.2021, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım hepimiz yeni bir web sitesi geliştirmenin ve başlatmanın çok fazla çalışma ve çaba gerektirdiği konusunda hemfikiriz. Umarım platformunuzla ilgili her şey iyi olur. Veya bununla ilgili bazı haberleri paylaşabilir misiniz?
bahsegelegirisyap.com |
|
↑
|
|
|
|