Yazar |
Mesaj |
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Sitem Forumu Canlandırmak İçin Önerin Nedir |
|
|
Bedava Sitem Forumu Canlandırmak İçin Önerin Nedir?
Sevgili Bedavasitem forum üyeleri;
Forumun daha aktif olması için bu başlık altına öneri isteklerinizi yazmanızı rica ediyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkwebkod
Acemi Üye
|
25.06.2017, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
---
Yanlış yere yazmışım.
En son turkwebkod tarafından 25.06.2017 22:52:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@turkwebkod evet şimdi gördüm, içeriği silmişsin
Bedava Sitem Forumu Canlandırmak İçin Önerim şudur:
Sayfa altındaki sayaç 5 dakikalık online ziyaretçileri gösteriyor.
1 ay içinde online olan kullanıcılar
günlük online kullanıcılar
en çok online olan kullanıclar
gibi gösteren bir sayaç ile foruma katılım yapan siteler görüntülenebilir.Ve sitelerine forumdan ziyaretçi çekmeleri sağlanabilir ______________
En son isacotur tarafından 25.06.2017 22:58:40 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
turkwebkod
Acemi Üye
|
25.06.2017, 22:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden yardım sever ve uzman rütbeleri vardı.Bence onlar gelirse daha iyi olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 23:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda 1 hafta en fazla aktif olan ve en yardımsever site yarışması yapılsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkwebkod
Acemi Üye
|
25.06.2017, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
isacotur yazmış: Forumda 1 hafta en fazla aktif olan ve en yardımsever site yarışması yapılsın
Evet dediğiniz olabilir fakat eskiden moderatör ve admin rütbeleri gibi yardımsever ve uzman rütbeleri bulunuyordu.Tekrar getirebileceğini önermiştim.
O şekilde bir yarışma olabilir fakat 1 kere seçilen siteler birdaha seçilemez gibi saçma kurallar mevcut olmasın. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 23:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS premium reklam paketinde indirim veya güncellenme yapılarak daha cazip hale getirilebilir
Her ay Ayın sitesi seçimi foruma katılımı artıracaktır.Ve ayın sitesi seçilmesi sonucunda, sitesine bir baner ekleme şartı konulabilir.(Görsel BS grafiklerince yapılabilir farklı boyutlarda)Amaç foruma ilgiyi artırmaktır.
Moderatör sayısında yapılan artış, forumu canlandırmaya yönelik olduğunu düşünüyorum ______________
En son isacotur tarafından 25.06.2017 23:52:44 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bjkvakti
Acemi Üye
|
26.06.2017, 00:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Premium hesap fiyatlarında indirime gidileceğini düşünmüyorum.Yıllık 117.42719 ücret bana göre oldukça fazla bu paraya 3 yıllık hosting + domain alınabilir.
Hal böyle olunca hosting ve domain alıp devam etmek daha mantıklı geliyor. ______________ Seni iki şey anlatır.
-Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır,
-Her şeyin varken sergilediğin tavır.
|
↑
|
|
|
-
kodshop26
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
denizdurmazblog
Acemi Üye
|
29.05.2019, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Sitem Forumu Canlandırmak İçin Önerin Nedir |
|
|
İsa Bey'e katılıyorum. Eskiden daha çok yarışma yapılırdı fakat şimdi forum neredeyse öldü. Bence yarışmaları tekrar geri getirirsek forum canlanabilir. Fakat Yarışmalar çok zor olmamalı, çoğu kişi yarışmalara katılabilmeli... Sitedeki temalar da çok eski. Bence bi yarışma olsun. Bütün tasarımcılar o yarışmaya katılsın ve kazanan kişi temasını bedava sitem ile gelen temaların arasına eklesin.
Ayrıca Bedava Sitem'in tasarımı çok eski. Biraz yenilik fena olmazdı... ______________ Geri Geldim |
|
↑
|
|
|
|