Merhaba değerli Bedava-Sitem Üyeleri ve emektar mod ve yöneticilerim
uzun bir süre sonradan bir uğrayayım dedim bizde 2010'lardan kalmayız hatırlarmısnız aceba
o zamanlar hedefimiz genc ve dinamik daima üreten ve uygulayan webmaster demiyelimde webciler diyelim cünkü gercek bir webmaster olsaydık bırakmazdık bu güzel hatıraları ama işte hayat şartları kendni oldugun yerde göremiyosun her zaman ne getirip ne götürdüğünü anlayamıyorsun hayat böyle bi KURUM .
Fırsat Buldukça arada bir Uğrayacagım size hepinizi seviyorum sağlıcakla esenle kalın ALLAHA emanet olun !
Güçlü Teknoloji sağlam altyapı ve iyi bir WEBmaster, güçlü ve Dinamik Beyinler için hayallerinizden vazgeçmeyin ! ______________
nasılsınız nasıl gidiyor b-s hayatı eskisi gibi değildir ama yinede iyidr cünkü samimi ve aile ortamı mevcuttur her zaman b-s zamanında biz uyuyacak vakit bulamıyorduk siteyi geliştirmek adına olsun genc kardeşlerimize yardım etmek anlamında olsun aramıyor değilim ama özleniyor , ama gözümüz arkada kalmıyacak inş siz değerli webmasterlerimiz sayesinde ...
Hepinizi iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin ALLAH yardımcnız olsun ...n b ______________
hiç hatırlamaz olurmuyuz hoşgeldin kardeşim.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Merhabalar.. @devkodservisi Sizleri burada görmek gerçekten güzel.. Tanışmışlığımız yok ama forumda gördüğüm kadarıyla tanıyorum.. Hayat şartları nedeni ile buraya benim veya diğer moderatör arkadaşlarımın da vakit ayıramadığı zamanlar oluyor.. Ama burası herkesin aklına geliyor sürekli.. Bunu herkes söyler.. Zaman zaman burayı bırakmasına rağmen tekrardan dönen insanlar.. Burası ortamı insanlar yardımlaşma herşey çok güzeldi.. O günler özleniyor.. Hiç bir şey eskisi gibi değil.. Ama eskisi gibi olabilmesi için veya daha iyi olabilmesi.. Hatta herşeyin daha başka olabilmesi için herşey bizim elimizde.. Neden olmasın? Ben tüm içtenliğim ile inanıyorum ki olur.. Bu ortam sağlanır.. Burayı özleyen seven büyük bir topluluk var.. Bu topluluğu buraya getirmenin kazandırmanın yolları da bulunur elbet.. İstemek mesele.. Fırsat buldukça gelin.. Burası sizin eviniz.. Bizde bir aileyiz.. Kalabalık bir aile.. ______________
hosbulduk kardesim sen buralardamısn hala ya bak şimdi mazi gözümde canlanır .(
azmı başının etini yedim tasarım çizmeyi öğrenmek icin ama o zaman basardık ve hayat sartları bizi unutmaya ve ekmeğimizi kazanmaya tesvik etti çok şükür kazanıyoruzda rabbim herkesin yardımcısı olsun
şuanki unutulmamanın tablosuyla gurur duyuyorum iyiki bu aileyi tanımışım hepinize sonsuz tesekkürler ALLAHIMA emanet olun Hayırlı Ramazanalar ... ______________
Merhabalar.. @devkodservisi Sizleri burada görmek gerçekten güzel.. Tanışmışlığımız yok ama forumda gördüğüm kadarıyla tanıyorum.. Hayat şartları nedeni ile buraya benim veya diğer moderatör arkadaşlarımın da vakit ayıramadığı zamanlar oluyor.. Ama burası herkesin aklına geliyor sürekli.. Bunu herkes söyler.. Zaman zaman burayı bırakmasına rağmen tekrardan dönen insanlar.. Burası ortamı insanlar yardımlaşma herşey çok güzeldi.. O günler özleniyor.. Hiç bir şey eskisi gibi değil.. Ama eskisi gibi olabilmesi için veya daha iyi olabilmesi.. Hatta herşeyin daha başka olabilmesi için herşey bizim elimizde.. Neden olmasın? Ben tüm içtenliğim ile inanıyorum ki olur.. Bu ortam sağlanır.. Burayı özleyen seven büyük bir topluluk var.. Bu topluluğu buraya getirmenin kazandırmanın yolları da bulunur elbet.. İstemek mesele.. Fırsat buldukça gelin.. Burası sizin eviniz.. Bizde bir aileyiz.. Kalabalık bir aile..
merhabalar değerli mod'um teşekkürler ince ve nazik davranışınız icin çok sağolun , özlenen günler geri gelmiyor tabi ama dediğiniz gibi herşey mümkün daha iyiye tasıyabilirz b-s yi elimden geldikçe aktif olmaya calısacam ama bi yandanda bize artık ihtiyaç yok genc beyinlerimiz masallahı var baksanıza hepsi zehir gibiler yardımca ihtiyacları yok gibiler
ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN
şuanki unutulmamanın tablosuyla gurur duyuyorum iyiki bu aileyi tanımışım hepinize sonsuz tesekkürler ALLAHIMA emanet olun Hayırlı Ramazanlar ... hepinizi seviyorum.. ______________
hosbulduk kardesim sen buralardamısn hala ya bak şimdi mazi gözümde canlanır .(
azmı başının etini yedim tasarım çizmeyi öğrenmek icin ama o zaman basardık ve hayat sartları bizi unutmaya ve ekmeğimizi kazanmaya tesvik etti çok şükür kazanıyoruzda rabbim herkesin yardımcısı olsun
şuanki unutulmamanın tablosuyla gurur duyuyorum iyiki bu aileyi tanımışım hepinize sonsuz tesekkürler ALLAHIMA emanet olun Hayırlı Ramazanalar ...
estafurullah kardeşim başım üstüne yine gel yine yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla hiç problem değil fakat dediğin gibi iş güç ilgilenemez olduk ama hala aklımız buralarda imkanlar el vermiyor.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
nasılsınız nasıl gidiyor b-s hayatı eskisi gibi değildir ama yinede iyidr cünkü samimi ve aile ortamı mevcuttur her zaman b-s zamanında biz uyuyacak vakit bulamıyorduk siteyi geliştirmek adına olsun genc kardeşlerimize yardım etmek anlamında olsun aramıyor değilim ama özleniyor , ama gözümüz arkada kalmıyacak inş siz değerli webmasterlerimiz sayesinde ...
Hepinizi iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin ALLAH yardımcnız olsun ...n b
Nerede o günler... ______________ Ramazanınız mübarek olsun
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.