Yazar |
Mesaj |
-
Allah-Sevdigi-Kullari
Acemi Üye
|
15.09.2015, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: Siteme Video Ekleme |
|
|
arkadaşlar siteme nasıl youtube,dailymation,izlesene,hariç bilgisayardan nasıl videomu ekleye bilirim veya kendi videomu yaptıktan sonra nasıl siteme ekleyebilirim ? |
|
↑
|
|
|
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2015, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Siteme Video Ekleme |
|
|
Allah-Sevdigi-Kullari yazmış: arkadaşlar siteme nasıl youtube,dailymation,izlesene,hariç bilgisayardan nasıl videomu ekleye bilirim veya kendi videomu yaptıktan sonra nasıl siteme ekleyebilirim ?
Maalesef, böyle bir özellik bu alanda mevcut değil. Youtube, Dailymation, İzlesene gibi video paylaşım platformlarından paylaşım kodlarını eklemeniz mümkündür. Ama şahsınıza ait bir hostinginiz mevcut ise oraya yükleyebilirsiniz. Bu sistemde dediğiniz gibi bir yükleme işlemi yoktur. İyi forumlar dilerim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
SuperSponsor
Acemi Üye
|
09.04.2016, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: Siteye Video Nasıl Eklenir 2016 |
|
|
2016da siteye nasıl video eklenio başka sitem için gerekli |
|
↑
|
|
|
-
weblue
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.04.2016, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.05.2016, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Siteye Video Nasıl Eklenir 2016 |
|
|
SuperSponsor yazmış: başka sitem için gerekli Bu sorunun cevabı söz konusu başka sitenizin hangi sistemi kullandığına bağlıdır. Eğer siteniz BS'de ise, yukarıdaki cevaplardan da anlayacağınız üzere bu mümkün değildir ve mümkün olacak gibi de gözükmemektedir. Eğer ticari bir siteniz varsa, sitenize video eklemenin çok basit yolları vardır. Örneğin, videoyu sitenizin dosyalarının bulunduğu dizine uygun bir şekilde yüklersiniz ve daha sonra ona bağlantı ekleyebilirsiniz. Örneğin <a href="/medyalar/teknoloji/website-inceleme.mp4">Videoyu izlemek için tıklayınız.</a> gibi... Veya HTML5'in getirdiği değişikliklerden birisi olan video etiketini kullanarak videoyu sayfaya gömülü şekilde paylaşabilirsiniz. Örnek bir video etiketi kullanımı şu şekildedir: Kod: <video width="320" height="240" controls>
<source src="website-inceleme.mp4" type="video/mp4">
</video> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.10.2016, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu çözüldü mü ? ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tmntgamedownland
Acemi Üye
|
30.09.2018, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: PC de yüklü videoyu yüklemek |
|
|
pc de kayıtlı bir video yu yüklemek istiyorum
acilllllllllllll yardım ______________ by_sincanlı |
|
↑
|
|
|
-
erhangul
Acemi Üye
|
16.10.2018, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: Youtube Videosu Ekleme |
|
|
Merhaba. Arkadaşlar youtube'daki yerleştirme kodunu siteme kaynak kısmına basarak ekliyorum ancak kaynağa tekrar bastığımda hiçbir şey görünmüyor. Bir tek bende mi var bu sorun acaba? ______________ Dünya fani,
Ölüm ani.
Dikkat edin yani...
En son erhangul tarafından 16.10.2018 18:42:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
erhangul
Acemi Üye
|
16.10.2018, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Youtube Videosu Ekleme |
|
|
erhangul yazmış: Merhaba. Arkadaşlar youtube'daki yerleştirme kodunu siteme kaynak kısmına basarak ekliyorum ancak kaynağa tekrar bastığımda hiçbir şey görünmüyor. Bir tek bende mi var bu sorun acaba?
Tamamdır arkadaşlar, kaynak kısmında kod olarak gözüküp kaynaktan çıkınca görünmüyor ama kaydettiğimde sitede görünüyor ______________ Dünya fani,
Ölüm ani.
Dikkat edin yani... |
|
↑
|
|
|
|