Bootstrapdan hazır temayı alıp bir kaç değişiklik yapıp buraya ekledim html css az da olsa oldu ama js için aynı şey mümkün olmadı js nereye eklemem lazım bilemedim js için ayrı bir yer mi var consoldan hatayı baktım Bootstrap's JavaScript requires jQuery hatası aldım burası bootstrap desteklemiyor mu acaba
Tasarımın JavaScript dosyalarının bağlantısını, tasarımın demo önizleme sayfasından aldıktan sonra, o bağlantıları kullanarak ilgili scriptleri sitenize çağırabilirsiniz.
Veya bir diğer yöntem olarak, tasarım dosyaları ile birlikte indirdiğiniz JS dosyalarını, bir JS-Upload sitesine yükledikten sonra dosyaların bağlantı adreslerini alıp sitenize çağırabilirsiniz.
Örneğin minimize edilmiş Bootstrap temel JS dosyasını eklemek için, şu şekilde bir kodlamayı, Tasarım Ayarları sayfasındaki Tasarım Üzerindeki Metin bölümüne yerleştirebilirsiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.