Beyler yeni bir tasarım yazdım fakat anasayfamın belirlediğim divin içerisinde görünmesini istiyorum content diye bi kod vardı sanki öyle hatırlıyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba, bunun için sayfa içeriklerinize belirlediğiniz DIV etiketini Tasarım Üzerindeki Metin bölümünün tercihen en sonunda açarak, daha sonra Tasarım Altındaki Metin bölümünün tercihen en başında kapatmalısınız. Bu yöntemle sayfa içeriklerinizi ilgili DIV içerisinde gösterebilirsiniz. Örneğin içerikleriniz için belirlediğiniz mainpage ID'sine sahip DIV şu şekilde olsun.
Kod:
<div id="mainpage">
<div id="content">Burası BS'nin sayfa içerikleri için ayırdığı özel alandır ve değiştirilemez.</div>
</div>
Bu kodlamayı şu şekilde ayırmalısınız:
Tasarım Üstü
Kod:
<div id="mainpage">
Tasarım Altı
Kod:
</div>
Yine de eğer karıştırdığınız bir nokta olursa tekrar sorabilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________
Merhaba, bunun için sayfa içeriklerinize belirlediğiniz DIV etiketini Tasarım Üzerindeki Metin bölümünün tercihen en sonunda açarak, daha sonra Tasarım Altındaki Metin bölümünün tercihen en başında kapatmalısınız. Bu yöntemle sayfa içeriklerinizi ilgili DIV içerisinde gösterebilirsiniz. Örneğin içerikleriniz için belirlediğiniz mainpage ID'sine sahip DIV şu şekilde olsun.
Kod:
<div id="mainpage">
<div id="content">Burası BS'nin sayfa içerikleri için ayırdığı özel alandır ve değiştirilemez.</div>
</div>
Bu kodlamayı şu şekilde ayırmalısınız:
Tasarım Üstü
Kod:
<div id="mainpage">
Tasarım Altı
Kod:
</div>
Yine de eğer karıştırdığınız bir nokta olursa tekrar sorabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.