arkadaşlar siteye girdiğimde bir slayt çıkıyor ve buraya metin ekleyebilirsiniz yazıyor bu resmi değiştirebilirsiniz diyor fakat sayfalar dan da tasarımdan da oraya nasıl yazı yazacağımı ve resim ekleyeceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz sitem kirmizirezidance.tr.gg saat 05:00 oldu hala uğraşıyorum ama bulamadım lütfen yardım.
Merhaba, kullandığınız tasarımda ilgili alanı Tasarım Ayarları sayfasındaki Slider Anasayfada bölümünden düzenleyebilirsiniz. Düzenleme ekranı açıldığında slayt hakkındaki tüm ayarlamaları orada bulabilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.