@nelm
online görünmeme site kaynaklı değil kullanıcı ayarlarından kaynaklıdır
aşağıda ekran görünütüsü gösterdiğim gibi olmalı herkes.
Ayrıca bana baner takası için özelden mesaj atabilir misin, rica etsem @yilmazlar-mobilya sizden de dönüş bekliyorum
Bahsettiğiniz özellik sadece moderatörlere ait bir özellik bilginiz olsun (:
Sevene, sevmeyene cümleten selamun aleykum ahali.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
@teknolanya
Biraz feyk atılmış gibi oldu ama olsun..
Alper arkadaşımız eski tebrübeli bir moderatör olduğu için biliyor.. Tecrübe derken uzun yıllar görev yapıp yapmaktan bashetmiyorum.. İşini iyi yapan kuralları bilen efendi sessiz bir arkadaşımızdı.. O yüzden bilgisine her zaman güvenirim.. Dediği doğrudur..
Görev arkadaşım @isacotur bilmiyor olabilir.. Veya en basit örnek kullanıcıların normalde mesajını düzenleme yetkisi yoktu ama bu kullanılır hale getirilmişti.. Sanırım ondan dolayı da karıştırmış olabilir diye düşünüyorum..
"Son olarak şunu belirtmeyi istiyorum.. Bir çok kullanıcı aynı sorunu yaşadı.. Bu problemi çözemeyen moderatörlerde oldu yetkisi olmasına rağmen.. Mail attılar.. Yinede düzeltemeyen arkadaşlarımız oldu.. Demek istediğim sorun çözülmüyorsa tamamı ile sistem hatasıdır.. Mail atabilir yardım isteyebilirsiniz.. Olmuyorsa çokta önem taşıdığını düşünmüyorum.. Zaten aktif olan adam kendini her zaman burada belli eder.. En azından biz görür fark ederiz.." ______________
Vay vay vay kimler buradaymış kimler.
Ne yaparsınız ne içersiniz haliniz keyfiniz yerinde mi.
CW den herkese selamlar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.