Aleyküm selam.. İyi diyelim iyi olalım.. Beden olarak fiziksel çok yorgunum kardeşim.. Haftanın 5 günü bütün gün ayakta insanlarla iş yerinde uğraşmak vs. yoruyor.. Onun dışında spor yapamadığım için strese girdim.. Hafta sonlarımda spora odaklanmaya çalışıyorum.. Sen nasılsın? Sen neler yapıyorsun? ______________
Buralar hareketleniyor. Yalnız galiba bir sorun var. Online olanlar forumun altında gözükmüyor. Tarayıcılardan da kaynaklanan bir sorun olabilir bu. Ya da zamanla ilgili bir problem. Çünkü belli oluyor ki her dakika yüzlerce kişi online. ______________
@nelm
online görünmeme site kaynaklı değil kullanıcı ayarlarından kaynaklıdır
aşağıda ekran görünütüsü gösterdiğim gibi olmalı herkes.
Ayrıca bana baner takası için özelden mesaj atabilir misin, rica etsem @yilmazlar-mobilya sizden de dönüş bekliyorum
En son isacotur tarafından 04.09.2017 16:54:38 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.