Merhabalar arkadaşlar nasılsınız uzun süredir buralarda yoktum .net uzantılı wordpress tabalı sitemde editörlük veriyorum genel paylaşım blgou her telden bilgi yazıyoruz isteyen varsa bana mesaj atsın sohbet bölümü olduğu için link vermeden buraya yazıyorum Baya ilerleyecek bir proje linki özel mesajdan veririm ______________
İyi diyelim iyi olalım.. Bende iş arıyorum dostum.. Bir yandan spor vs. derken eve tıkılı kaldım.. Kendimi yemeğe içmeye verdim.. Kilo alma dönemim zaten spor için.. Şuan yaklaşık 80 - 81 kg olduğum için boyda biraz uzun olduğundan 189 olduğundan 85 kg olmam lazım onun için çabalıyorum.. ______________
İyi diyelim iyi olalım.. Bende iş arıyorum dostum.. Bir yandan spor vs. derken eve tıkılı kaldım.. Kendimi yemeğe içmeye verdim.. Kilo alma dönemim zaten spor için.. Şuan yaklaşık 80 - 81 kg olduğum için boyda biraz uzun olduğundan 189 olduğundan 85 kg olmam lazım onun için çabalıyorum..
Ben 77 kiloyum senden kilolu duruyorum ______________
"Sıska" olarak tarif edilirler. Küçük eklemler, uzun ve yağsız kas liflerine sahiptirler. Omuzları dar olmaya meyillidir.
Özellikleri
• Küçük ve narin kas yapısı
• Yağsız kas kütlesi
• Zor kilo alan , hızlı metobolizmaya sahip
• Oturduğu yerden kilo veren tipler
• Düz göğüsler ve dar omuzlar
Yani doğal olarak uzun yağsız bir kas kütlesi düşünüldüğünde senin bana göre kilolu durman çok normal olabilir kardeşim. Ama mesela ben amatör futbol oynuyorum İstanbul'da. İdman yaptığımız yer Topkapı işte orada bizim stadyuma gidiyorum. Beraber futbol oynadığımız çocuklar yaşıtlarım olsun. Veya yabancı futbolculara dikkat ediyorum. Hepsinden iriyim. Ve daha hızlı çevik durumdayım fiziksel olarak öyleyim. Tabiki daha iyileri de var mutlaka.
Mesela örnek fotoğraf
Bu fotoğraf bir akşam idmanından çekilmişti. En sağdaki benim. Fotoğraf kalitesi biraz düşük o yüzden pek güzel görünmüyor olabilir. İşte webmenin halı saha kadrosu böyle filan.
Tabiki şaka yapıyorum ciddiye alınmasın. Demek istediğim boyum biraz daha kısa olsaydı. Normal bir boyda olsaydım çok rahat kilo alırdım. Ve vucut tipim farklı değişik olsaydı. Ama herkes benim gibi olmak istiyor çünkü istediğimi yiyip içebiliyorum bana bir zararı dokunmuyor o kadar vucuduma etki etmiyor. Konuyu nerden nereye getirdim ben? Aslında burada bu alan üzerinde beklediğim tam olarak böyle sıcak sohbetler öyle iyi geceler, merhaba, nasılsın, iyi, iyi senden, vs gibi şeylerden daha farklı sohbetler edip kaynaşabilirsiniz. ______________
İyi diyelim iyi olalım.. Bende iş arıyorum dostum.. Bir yandan spor vs. derken eve tıkılı kaldım.. Kendimi yemeğe içmeye verdim.. Kilo alma dönemim zaten spor için.. Şuan yaklaşık 80 - 81 kg olduğum için boyda biraz uzun olduğundan 189 olduğundan 85 kg olmam lazım onun için çabalıyorum..
Bende spor salonuna gidiyorum abi kilo vermem lazım 176 boy var ama kilo uymuyor :/ En az bir 4 kilo vermem lazım ______________
En son teknolanya tarafından 22.07.2017 08:20:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Senin vücut tipin bende de var abi Hem ayrıca yaşım çocuk yaşına girdiği için ne kadar kilo alırsam alayım boydan dolayı kimse anlamıyor.Ama biraz estetik olmak lazım.Bu yüzden dediğim gibi spor salonuna gidiyorum ______________
Kilo vermek bir şey değil ya.. Yaklaşık 1 haftada 1 kg verebilirsin.. Önemli olan şey o kiloyu vücutta yağlardan vermek.. Kas kaybı yaşamamak önemli.. İyi yapıyorsun küçük yaşta gitmek çok daha iyi.. Bi kere erken başlarsan ilerde daha sağlam olursun.. Sen kilo almaya bak.. Ağır sağlam çalışmaya bak.. Ama kontrol edemediğin kiloya hiç bir zaman girme.. İyi beslen iyi dinlen.. Haftada 4 gün yeterli olucaktır.. Takviye filanda alabilirsin.. Ama iyi araştır.. Türkiye'de millet protein tozu falan zararlı olduğunu düşünüyorlar.. Ama öyle değil.. Hepsi besin takviyesi..
Benim kullandığım supplement ;
Peki nedir Supplement?
Günlük protein, karbonhidrat, yağ, vitaminleri, yemek ihtiyaçları vs. takviye olarak ilaçlardan almasına supplement deniyor.. Fakat Türkiye'de bu ürünler çok pahalı.. Zaten spor zengin sporu.. Herkes yapamıyor.. Askeri ücretle nasıl yapsın millet.. Ben çok üzülüyorum.. Rusya'da daha küçük yaştan çocukları yetiştiriyorlar her spor dalında başarılı oluyorlar.. Türkiye'de önemsenmiyor o kadar.. Bulgaristandaki çocuklar mesela çok sağlam fizikliler.. Zayıf sıska kuvvetsiz insan yok.. O yüzden ben sporu seviyorum.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.