Forumda gezerken bu başlığın film versiyonunu gördüm ve kitap versiyonunu açayım dedim.
Ben en çok Gölgelerin Efendisi'nde kaldım.Bir çocuk öksüz ve yetimken yaşadığı krallığın en ünlü ve gizemli insanı olabiliyor.Vay canına ______________
Elime ulaştı kitap ve yarısı okudum.Gerçekten harika
Ayrıca Beyaz Balina Yayınları'na Facebook üzerinden Gölgelerin Efendisi ve Maceracılar Aranıyor yeni kitapları ne zaman çıkacak diye sorduğumda sonbahar aylarında diye mesaj geldi.İnsan seviniyor ______________
En son teknolanya tarafından 07.05.2020 14:04:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Ayrıca Beyaz Balina Yayınları'na Facebook üzerinden Gölgelerin Efendisi ve Maceracılar Aranıyor yeni kitapları ne zaman çıkacak diye sorduğumda sonbahar aylarında diye mesaj geldi.İnsan seviniyor
Yav daha çıkarmadılar kaç sene oldu ______________
En son teknolanya tarafından 07.05.2020 14:04:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Elime ulaştı kitap ve yarısı okudum.Gerçekten harika
Ayrıca Beyaz Balina Yayınları'na Facebook üzerinden Gölgelerin Efendisi ve Maceracılar Aranıyor yeni kitapları ne zaman çıkacak diye sorduğumda sonbahar aylarında diye mesaj geldi.İnsan seviniyor
Bu mesajdan tam 2 sene sonra...
Maceracılar Aranıyor 5, 2 sene sonra, 2019 Kasım gibi çıkacak. Şaka gibi ama gerçek
Ayrıca söylemeden geçmeyeyim, Gölgelerin Efendisi 13'te yolda ______________
En son teknolanya tarafından 07.05.2020 14:04:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Bu mesajdan tam 2 sene sonra...
Maceracılar Aranıyor 5, 2 sene sonra, 2019 Kasım gibi çıkacak. Şaka gibi ama gerçek
Ayrıca söylemeden geçmeyeyim, Gölgelerin Efendisi 13'te yolda
Bu mesajdan 7 ay sonra...
Gölgelerin Efendisi 14 bile çıktı. Zaman ne hızlı geçiyor ______________
En son teknolanya tarafından 08.05.2020 20:29:21 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Güzel bir konu her ne kadar ilgi görmediğini görmüş olsakta.
Normalde merak duymadığım şeylerin kitabını okuyan bir yapıya sahip bir insan değilimdir.
Fakat bu kitabı arkadaş tavsiyesi ile okumaya karar vermiştim ve kitap bana çok büyük şeyler kattı.
Hayata olan bakışımın yanı sıra hedeflerime karşı nasıl pozitif bakabileceğimin ötesinde bir şeyler öğretti.
The Secret Sır
Şiddet ile okumayan arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Okuyan varsa da görüşlerini beklerim buraya. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.