Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz mübarek oslun ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz mübarek oslun
Amin hepimizin Emre abi tüm dualarımız kabul olsun inşallah, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Bende gece vardiyasındayım bu hafta. Semih yaa senelerdir burlardayız burda hemen hemen herkesle az veya çok bi şekilde sohbetim var. Ama seninle irtibatlarımız kopuk neden acaba
hiç bilmiyorum abi facebooktan felan muhabbetimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam ismin cemal miydi abi ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
@isacotur
siz siteyi paylaşım yapmak için kullanıyorsunuz genelde aslında en iyisini yapıyorsunuz..
ben sadece kendimi geliştirmek amacıyla tasarım üzerinde uğraşıyorum.
Arkadaşlar selamun aleyküm .
Bir kaç kelamım var. Fakat kimse BS yönetimine düşmanlık beslediğimi düşünmesin. Yaklaşık 5 hafta önce BS'ye uzun bir aradan sonra dönüş yapmıştım. Ve görmüştüm ki benimle birlikte birçok arkadaşım da dönmüş hatta bir çok site sahibi forumda moderatörlük yetkisine sahip olmuştu. Bedava sitem 5 hafta önce dop doluydu. Çok sevinmiştim. Çünkü uzun süredir forumda bu kadar arkadaşım çevrimiçi değildi. tam o zamanlar admin Tarık Örnek Siteler yarışmasının yapılacağını duyurdu. Hatta açıklanacağı tarih olarak o haftanın hafta sonu gösterdi (yani sonuçlar yarışmanın duyurusundan 5-6 gün sonra açıklanacaktı). Herkes büyük heyecanla yarışmanın açıklanmasını bekledi. Sonunda gün geldi. Ben heyecandan o gün uyuyamadım ve bütün gün zaman geçirmek için sitemi düzenledim. Fakat bilin bakalım ne oldu? O gün açıklanmadı. Neyse dedim. Bir problem olmuştur yetiştirilmemiştir. Yarın açıklanır demiştim. Ertesi gün sürekli yine girdim foruma. Fakat o gün de açıklanmadı. Verilen tarihten 5-6 gün sonra sayın ciz dizayn forumdaki bir problemden dolayı açıklanma tarihinin ertelendiğini söyledi. Onu söyledikten sonra bendeki o forumun düzeleceği tekrar eski hale döneceği düşüncesi kalmadı. Yani o geri dönüş yaptığım anki heves kalmadı. Çünkü sen koskoca BS platformusun. En azından erteleyeceksen tam o gün bir açıklama yap. Bu kadar zor mu? Ardından fazla giremedim foruma. Evvetttt sonra cizdizayn ın verdiği tarihte geldi. Bilin bakalım ne oldu? O tarihte de bir açıklama olmadı. Bence bu sorumsuzluktur arkadaşlar. Sizin düşüncelerinizi bilmiyorum ve hepsine de saygım var. Fakat bu da benim düşüncem. Sen forumun canlı halini aynen devam ettirmek için verdiğin tarihte açıklama yapsaydın herkes yine derdi tamam. Fakat sürekli bir erteleme oldu. Ve bugün de şu açıklamayı yapıyorum. BS nin bu halini gördükten sonra heves kalmadığı için BEDAVA-SİTEM'İ BIRAKIYORUM. ARTIK 2 HAFTADA 1 VEYA 3 HAFTADA 1 KEZ GİRERİM. O DA HEVES VARSA. DURUMA GÖRE PAYLAŞIM DA YAPARIM BELKİ. Görüşmek üzere. Ayrıca görüşlerinizi cevap olarak yazarsanız memnun olurum arkadaşlar. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Görüşürüz . ______________
Weblue; Merhaba öncelikle tekrar belirtmek istiyorum bu bir sorumsuzluk değildir. Tarık bey'in bu konuda ne kadar titiz olduğunu geçmiş seneler ki ÖRNEK SITE seçmelerinden bilmelisiniz. Bu sene 2 defa ertelendiyse belli ki ortada bir sorun bir problem bulunuyor. Siz ısrarla sorumsuzluk demeye devam ediyorsunuz, sorumsuzluk dediğin zaman o örnek siteler hiç bir şekilde düzenlenmez sizin maillerinize bizim dahil maillerimize cevap gelmez şükür ki hepsine zaman geçmeden Tarık Bey tarafından cevap geliyor en son iletişime geçtiğimde yarım kalan tüm konuları bitireceğim dedi. Tekrar söylüyorum bizler görevimizin başındayız sadece bir problem bulunuyor bundan dolayı ertelendi ve sizlerden sabırlı olmanızı istiyoruz..
Bedava-Sitemi bırakıyorum, görüşlerinizi bekliyorum ve benzeri konulara girmeyiniz konu daha fazla uzatılmasın herkese hayırlı sahurlar.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 23.06.2017 00:25:33 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.