Hayellerinden daha fazlası Brisinde kapsamında
Hangi Bedavasitem Moderatörü ile ropörtaj yapalım
Sitemizin yeni anketine görüş belirtmek istiyorsan anket sayfasına uğramayı unutmayın. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Şimdi bazı kardeşlerim alınmasın lütfen ama Bilgi-Pinari geri gelmişse bende buralarda daha yoğun olurum ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Biz çalışmaya devam bir pazarımız var Allah'a şükür , ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Günaydın
örnek site kimler şeçilecek bakalım merakla bekliyoruz. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
ingilizce alt yazılı dizi izlemeyi sevenler varsa doktor who izliyorum tavsiye ederim hadi iyi geceler ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
ingilizce alt yazılı dizi izlemeyi sevenler varsa doktor who izliyorum tavsiye ederim hadi iyi geceler
Tam bir yabancı dizi analizcisiyim ben . Aşağıdakileri izledim ve hepsi çok iyi. Yakında da Doktor Who ya başlıyacağım senin dediğin gibi. Bakalım nasılmış
The Walking Dead
Fear The Walking Dead
Teen Wolf
13 Reasons Why
The Last Man Earth
Breaking Bad
The Flash
Prison Break
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.