>Muhabbet başlıkları artık bölünmeyecektir. >Tek bir başlık altında tüm sohbet konuları toplanacaktır.
Dikkat! Muhabbet başlığımıza bazı kurallar mevcuttur..
>Flood yasaktır. >Güzel uslüp içerisinde her şey serbest. >Defalarca alıntı yaparak sohbet yürütmek yasaktır. >Sadece bu başlık altında forumda sohbete izin verilmiştir. >Tartışma yaratacak sohbetler sohbetlikten çıktığı için yasaktır. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Başlığımız yenilenmiştir arkadaşlar belki fark edemeyebilirsiniz, >Artık Spor sohbetleri bu başlık altında yasak değildir.Tartışma oluşturmadan güzelce spor sohbetlerini yapabilirz ,
______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
En son ciz-dizayn tarafından 06.06.2017 18:31:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Herkese iyi akşamlar. Yeni başlık hayırlı olsun. Kadronun değişmesiyle baya bir değişiklik var BS'de. Ve son 2 yıla bakıldığında aktiflik baya arttı. Moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum . ______________
@weblue
Burada bir çok kez kadro gelip geçti değiştirildi.. Önemli olan kullanıcıların sizlerin memnuniyeti devamlılığı aktifliği.. Bunun için uğraşıyoruz.. Değer kıymet bilen kullanıcılara ben ekip arkadaşlarım ve kendim adıma teşekkür ederim..
@taylanblog
Gazeteciye saldırmış galiba.. O yüzden alındığı söyleniyor ama tam bilmiyorum.. Son zamanlarda alışkanlık oldu.. Başakşehirli futbolcular ayrı.. Milli Takım oyuncusu Arda Turan ayrı.. Böyle haberler böyle durumları ben yakıştırmıyorum.. Bende mesela amatör olarak futbol oynuyorum.. Her maçta tribünler hakemi tehdit küfürler harbiden kasıt olmadığı sürece kavga olay çıkartılmamalı diye düşünüyorum ben..
@teknolanya
Günaydın kardeşim.. Biraz geç gördüm sabah oldu ama kusuruma bakma.. ______________
yeni başlık hayırlı olsun umarım kurallara uygun güzel sohbetler geçer hayırlı ramazanlar dilerim. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
En son tasarimci-amca2 tarafından 07.06.2017 02:35:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Hayırlı akşamlar keyifler nasıl, ramazan nasıl gidiyor,
teknolanya yazmış:
İyi gidiyor abi,Burada ilk defa böyle rahat oruç tutuyorum.
Sanıyorum çalışmıyorsun, ? Ben çalıştığım için biraz sıkıntı olabiliyor ama Allah yinede kolaylığını veriyor, açlıktan yana bir sıkıntım yok sadece susuzluk biraz problem, hayırlısı ile buda geçecek, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.