Selamun Aleyküm Kolay Gelsin ______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
En son lordbass tarafından 31.05.2017 12:07:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Selamun Aleyküm arkadaslar bakiyorum keyifler yerinde ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Böyle şeyler olabiliyor mu ya domain işinde . Dikkatli olmak lazım dostum. Bu arada örnek siteler yarışmasına katılacak mısın? Eskilerden hatırladığım kadarıyla sen de marifetlisin bu konularda baya
Son 1 yıldır eskisi kadar aktif olamıyorum. Malum iş yoğunluğu... Bu sefer olmasa bile bir sonrakine katılabilirim ______________
Başımız Sağolsun Türkiyem
#Şırnak Şenoba'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Başımız Sağolsun Türkiyem
#Şırnak Şenoba'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum.
Başımız sağolsun Allah anaya babaya eşine çocuklarına sabır versin ateş düştü, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.