Bildiğiniz çoğu şey, bazen yalan gibi çıka gelebiliyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Yakın Tarih'ten Aktif-Dost ve Ben varız. Diğer arkadaşlar ikisi yeni diğer bir arkadaşımızda daha önceden bu görevi yapmıştı fakat epey zaman geçti.
teknolanya yazmış:
Tam olarak ekibi öğrenmem mümkün mü?
Tabi ki zaten forum'da da yazıyor.
EKİP bilgi-pinari, ciz-dizayn, aktif-dost, candroid, lordbass ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 29.05.2017 16:51:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Can Abiyle bugün mesajlaştık,aktif-dostla bir konuşmamız var,sizinle ve bilgi-pinarı ile yok
Şuan konuşuyoruz,
Özel mesaj'dan diyorsan elbet bir gün oradan'da konuşuruz, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Herkese selam millet .
Yaklaşık 3 gündür BS'de takılıyorum. Yeni moderatörlerin gelmesiyle forum canlanmış . Bu beni inanılmaz mutlu ediyor. 3 gün öncesinden bu yana oldukça fark var.
Bu arada örnek sitelere hazırlanıyormuyuz ?
Bu arada @teknolanya daha önce hiç BS de bulundunuz mu ? ______________
Herkese selam millet .
Yaklaşık 3 gündür BS'de takılıyorum. Yeni moderatörlerin gelmesiyle forum canlanmış . Bu beni inanılmaz mutlu ediyor. 3 gün öncesinden bu yana oldukça fark var.
Bu arada örnek sitelere hazırlanıyormuyuz ?
Bu arada @teknolanya daha önce hiç BS de bulundunuz mu ?
AnalogForum olarak bulundum.Daha 10'u aşkın sitem vardır ama hepsini kapattım ve isimlerini bilmiyorum :/ ______________
En son teknolanya tarafından 30.05.2017 14:31:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@teknoalanya Evet analogforum adresini forumda görüyordum.
Artık bu sitenizle tanıyorum.
@weblue Forumu canlandırmak her zaman moderatörlerin işidir.
Burada olan herşey görevli olan moderatör arkadaşların sorumluluğunda.
Yani kısacası ben ve moderatör kadrosunda bulunan 4 arkadaşımın sorumluluğunda.
Ama birazcıkta forumu canlandırmak kullanıcıların sizlerin ellerinde olduğunu biliyor olmanız lazım.
Düşüncenize saygım var daha henüz bir şey yapamadık yeni kadro ile ama umarım size bedava-siteme faydalı oluruz.
Eski görev yapan emeği olan arkadaşlarımıza da ben kendi adıma teşekkür ediyorum forum için elinden geleni yapan kullanıcılara gönülden yardım eden güzel insanlara.
İşte bu forum bu yüzden büyük yardımlaşma platformu olduğu için burada olmayı seviyorum. ______________
Arkadaşlar yeni moderatör alımı hakkında bilgisi olan var mı?
sonuçlar ne durum da
Meraba,
Sonuçlar bu şekilde bilgi-pinari, ciz-dizayn, aktif-dost, candroid, lordbass
Herkese selam olsun nasılsınız arkadaşlar, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.