Öncelikle tüm bedava-sitem üyelerine hayırlı ramazanlar dilerim.
Bildiğiniz üzere uzun süredir örnek siteler yarışması düzenlenmemiş ve mevcut örnek sitelerin bir kısmı artık kullanımda değil.
bedava-sitem.com üzerinde kendini daha iyi tanıtmak ve ifade etmek isteyen ve kendi tasarımına güvenenler için 2017 Örnek Site Yarışması düzenliyorum. Eğer kendi tasarım ve hayal gücün ile kabiliyetine güveniyorsan, burada kendini milyonlara kanıtlayabilirsin.
Yarışmaya katılmak çok kolay. Aşağıda senden istenen detaylar ile destek( at )bedava-sitem.com adresine mail atman yeterli. Unutma; her yarışmacı sadece 1 adet web sitesi ile yarışmaya katılabilir. Bakalım yeni yetenekler kimler olacak...
İstenen bilgiler:
Tam sayfa linki
İsim, Soyisim
Son başvuru: 04.06.2017
Sonuçların açıklanma tarihi: 11.06.2017
Şimdiden bol şanslar... ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
En son admintarik tarafından 11.06.2017 22:59:43 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Öncelikle tüm bedava-sitem üyelerine hayırlı ramazanlar dilerim.
Bildiğiniz üzere uzun süredir örnek siteler yarışması düzenlenmemiş ve mevcut örnek sitelerin bir kısmı artık kullanımda değil.
bedava-sitem.com üzerinde kendini daha iyi tanıtmak ve ifade etmek isteyen bve kendi tasarımına güvenenler için 2017 Örnek Site Yarışması düzenliyorum. Eğer kendi tasarım ve hayal gücün ile kabiliyetine güveniyorsan, burada kendini milyonlara kanıtlayabilirsin.
Yarışmaya katılmak çok kolay. Aşağıda senden istenen detaylar ile destek( at )bedava-sitem.com adresine mail atman yeterli. Unutma; her yarışmacı sadece 1 adet web sitesi ile yarışmaya katılabilir. Bakalım yeni yetenekler kimler olacak...
İstenen bilgiler:
Tam sayfa linki
İsim, Soyisim
Şimdiden bol şanslar...
Hayırlı ramazanlar Tarık bey, Böyle özel bir günümüzü kutlamanız şahsen kendi adıma konuşacak olursam beni çok mutlu etti yarışmayada katılacaz bakalım sonuç ne olur Allah bilir; güzel dilekleriniz için teşekkürler, İyi çalışmalar diliyorum iyi geceler.
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Hak eden emek veren her gün uğraşan özenli düzenli olan zaten örnek siteler yarışmasında kazanıcaktır diye düşünüyorum.
Bana katılmayanlar olabilir ama örnek site seçilmek isteyenler biraz olsun elini taşın altına sokmalı iş bence sadece tasarım ile bitmez herşey önemli ama gözünüz korkmasın.
Gayretini çabasını gösteren kişiler her zaman dikkat çeker kendilerini umarım belli ederler herkes için hayırlısı olması dileklerimle. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.