Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum buraları ve bu kadar kötü olabileceğini hiç beklemezdim. Birçoğumuz bazı haksızlıklar olduğunu düşünüp .com a geçiş yaptı. Bedava-sitem in bu duruma geleceğini düşünebilirmiydik? Nasıl böyle oldu? Neden herkes başka yerlerde? Anlayamıyorum 2 yıl önceki ortam nereye gitti? ______________
çok şey değişti kardeşim yardımlaşma hiç kalmadı bunun en büyük suçlusu webme zaten saçma sapan reklamlar daha sonra "teknik forum" ayakları adminler veya moderatörler beni yanlış anlamasın lütfen ama bu böyle ben 2008 den beri buralardayım hiç böyle olmamıştı bedava-sitem size geçmişten bir sitemle ilgili bana gelen maili göstermem lazım https://img.webme.com/pic/t/tasarimci-amca2/hatira.png hala daha ilk sitemle ilgili bana bu tür mailler gelir geldikçe de duygusallaşırım neden derseniz o zamanlar forum çok aktifti bilen bilmeyen herkes birbirine yardım ederdi ne bileyim işte deyecek söz bulamıyorum da o günler geri gelmesi çok zor be taylan kardeşim çok zor... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Selamun aleyküm . Berat kandiliniz mübarek olsun.
Ramazan yaklaşıyor . Malum ramazan da BS de bir artış oluyor. Bir değişiklik olur mu dersiniz? İyi forumlar ______________
BS nin başıboş oluşu forumların hareketsiz oluşundan anlaşılıyor.
Eskiden ayın sitesi, ve örnek siteler vardı ve bu foruma hatırı sayılır trafik sağlıyordu.Bilmiyorum @AdminTarık bey sesimizi duyuyor mu ______________
Herkese selam nasılsınız, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
tüm dostlara selam olsun nasılsınız ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
Aleyküm Selam semih abi seni sormalı sen nasilsin, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
@ciz-dizayn iyiyim kardeşim bende sağolasın bu arada hazır seni yakalamışken ne oldu rütbeleriniz yok ?? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
En son tasarimci-amca2 tarafından 23.05.2017 17:14:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@ciz-dizayn iyiyim kardeşim bende sağolasın bu arada hazır seni yakalamışken ne oldu rütbeleriniz yok ??
Hep buradayım abi istediğin zaman yakalaya bilirsin:) şuan için hayırlısı diyorum abi, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
En son ciz-dizayn tarafından 23.05.2017 17:54:43 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@ciz-dizayn iyiyim kardeşim bende sağolasın bu arada hazır seni yakalamışken ne oldu rütbeleriniz yok ??
Hep buradayım abi istediğin zaman yakalaya bilirsin:) şuan için hayırlısı diyorum abi,
peki ne diyelim hayırlısı kardeşim.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
Herkese selam olsun kimse var mı. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.