Merhaba. Sitemi ziyaret edenler belki görmüştür; 1 ay önce siteye yeni bir tasarım kodlaması yazdım. Hem maksimum sıkıştırılmış css3 kodları, hem de javascript’in stil desteği ile bu kodları hazırladım. Sürekli yazı yazmak, siteye gönderilen yazıları düzenlemek ve yorumları denetlemek zorunda kaldığım için de sadece firefox tarayıcılar ve 1024x768 ekran çözünürlüğü içindi bu kodlama; diğer tarayıcılara uyarlamak için dediğim gibi zamanım ya da diğer tarayıcılara özgü css kodları hakkında bilgim yok. Tasarımımda resim zaten kesinlikle kullanmıyorum.
İşte bu yüzden teklifim şu:
1. Siteye giydirdiğim bu yeni tasarımı diğer tarayıcılar (android cihazlar ve mobil tarayıcılar için de dahil) ve her ekran çözünürlüğü için uyumlu hale getirmek;
2. Varsa kodlama hatalarını düzeltmek.
Bunun için 100 TL ayırabilirim. Dediğim gibi, yeni bir tasarım yapmayacaksınız. Sadece tüm ekran çözünürlükleri ve tarayıcılar için uyumlu hale getirecek yani kodları düzelteceksiniz.
İlgilenenler varsa bana özel mesaj atabilirler ya da lusiyen(at)hotmail.com email adresini kullanabilirler.