Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.03.2017, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemde reklam

Merhaba,
Sitemde küçük gelir elde etmek için reklam koymak istiyorum. Bakarken, giris yaparken, tiklarken...
Yardimci olabilirmisiniz Smile
Mesaj17.03.2017, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

öncelikle sitenizi kimler bakar ve ziyaret eder bilemiyorum hiç içerik göremedim
reklamdan para kazanmak için öncelikle ziyaretçi çekmelisiniz ve içeriğiniz olmalıdır

sitemizde bedava siteme reklam veren veya vermeyenleri yazdım bir bir başvurup.
sitemize gidip sağ üstteki arama kutusunda aratarak ulaşabilirsiniz

veya reklam yerine baner takası yapabilirsiniz sitenizi daha fazla bilinir olması için, örnek banerler sitemde var ve baner ağıyla da ben ilgileniyorum. baner ağına katılmak ücretsiz ama sitenizde içerikler olması şart.
Mesaj18.03.2017, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

isacotur yazmış:
öncelikle sitenizi kimler bakar ve ziyaret eder bilemiyorum hiç içerik göremedim
reklamdan para kazanmak için öncelikle ziyaretçi çekmelisiniz ve içeriğiniz olmalıdır

sitemizde bedava siteme reklam veren veya vermeyenleri yazdım bir bir başvurup.
sitemize gidip sağ üstteki arama kutusunda aratarak ulaşabilirsiniz

veya reklam yerine baner takası yapabilirsiniz sitenizi daha fazla bilinir olması için, örnek banerler sitemde var ve baner ağıyla da ben ilgileniyorum. baner ağına katılmak ücretsiz ama sitenizde içerikler olması şart.

Sitemde okuluma yönelik gunde en az 50 kisi giriyor. Sinav gunu veya sinav oncesi yogun girenler var. Ben bedava sitemde degilde baska siteler ornegin diyorumki benim ogrenci kitlem var. Bana reklam onerisi gelir tiklama bakma kayit.. para gelir gelmesini istiorum.
Mesaj19.03.2017, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava siteme reklam veren yayıncı firmalara bir bir başvurdum ve hepsini sitem de yazdım

http://isacotur.tr.gg/Bedava-Siteme-Hangi-Reklam-Yayincisi-Onay-Verir.htm

şu an sitemin altında yllix medya reklamları var ama pek bi para kazanmış değilim

ortalama 50 tekil tıklama ile para kazanmak çok zor benim ort hitim 100 falan, siteden para kazanmak için ve para birikmesi için ortalama günlük 1k yani 1000 kişi gelmeli ki 1 yılda bir miktar para biriksin

ayrıca baner takas ağımıza da üye olmanızı öneririm
Mesaj19.03.2017, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki yabanci ulkelerin bannerlerini kulansam ? onlar $ € veriorlar
Mesaj23.03.2017, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

dkarchi yazmış:
Peki yabanci ulkelerin bannerlerini kulansam ? onlar $ € veriorlar

o konu da hiç bir bilgim yok