Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.03.2017, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Ana Menü Sayfa Kaydırma

Selamlar.

Öncelikle sunu belirteyim site yapmak için birçok yere üye oldum fakat sizin siteniz kadar kolay ve güzelini görmedim. Emlakçılığa yeni başladım ve site yapmak için çok para verebilecek durumda değilim. sizin sayenizde benim de bir sitem oldu. Fakat ( terimleri bilmediğimden kusura bakmayın ) Ana Sayfamdaki bir ikonun altındaki ek sayfaların hepsini göremiyorum. Yani satılık gayrimenkul adındaki yerin altında 20 satır var ise bunun 13 adedin görebiliyorum ve kalan 7 hiçbir türlü görünmüyor bunu nasıl yapabilirim.

Not resim eklemeyi bilmedigimden ekleyemedim
Mesaj09.03.2017, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu tema hakkında fazla bilgim yok isterseniz ıceblue geçin orada destek olurum ve sitemde ıceblue için kendiminde zamanında kullandığım temalar var
Mesaj12.03.2017, 06:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Satılık veya kiralık evleri menüde değilde normal bir sayfada içerik olarak ekleyebilirsiniz ama bedava-sitem tasarımlarında eklenen sayfa menüde gözüküyor.Çoğu kişi bu yüzden css tasarım kullanmakta.CSS tasarım kullanmak için üstün bir kodlama bilmenize gerek yok.İnternette bir çok tasarım var.Beğendiğinizi kopyala yapıştır yaparak ekleyin.Sonrada yazıları düzenleyin.Uzun sözün kısası kullandığınız tasarımda yapılabilecek bir şey yok.Zaten siz hiçbir emlak sitesinde evleri menüde ekli olduğunu gördünüz mü?Tasarımla ilgili yardım gerekirse özelden mesaj atabilirsiniz.İyi çalışmalar dilerim.
Var biraz da sen oyalan...
Yunus Emre

Önceki mesajları göster: