Yazar |
Mesaj |
-
webilgicim
Aktif Üye
|
16.01.2017, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: Webilgicim | Web'deki Bilgiciniz |
|
|
Merhaba dostlarım , forumda gezerken "Site Değerlendirme" başlığını gördüm ve dedim ki forumu canlandırmak amaçlı neden bende sunmayayım . Her neyse konumuza gelelim , arkadaşlar sitemin beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri , önerileriniz vs. gibisinden yorumlarınızı bekliyorum.
Baba Sayfa <3
Sitende ne tür yazılar yazıyorsun Webilgicim ?
Webmaster
Sosyal Medya
Bedava-Sitem
Android
Oyun
Blog
Bilgi
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Webilgicim | Web'deki Bilgiciniz______________
Ana Sayfa İletişim Hakkımda Ziyaretçi Defteri
En son webilgicim tarafından 18.01.2017 10:06:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2017, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Takipdeyim.Yazılarınız çok güzel ve başarılı.Bize bu siteyi sunduğunuz için teşekkürler (:______________ |
|
↑
|
|
|
-
hasan-merkit
Acemi Üye
|
16.01.2017, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok hoş tasarım, başarılar : ) |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
17.01.2017, 07:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolanya yazmış: Takipdeyim.Yazılarınız çok güzel ve başarılı.Bize bu siteyi sunduğunuz için teşekkürler (: |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
17.01.2017, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hasan-merkit yazmış: Çok hoş tasarım, başarılar : ) |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
02.02.2017, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
MineOfThrones
Aktif Üye
|
05.02.2017, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın sadeliğini sevdim başarılar |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
05.02.2017, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site tasarımınızı beğendim. Aynı kararlılıkla daha çok kaliteli içerikler üretmeye devam ederseniz çok güzel bir site olacak fikrimce, takipteyim.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
08.02.2017, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MineOfThrones yazmış: Tasarımın sadeliğini sevdim başarılar
Teşekkur ederim kardeşim.
agasu06 yazmış: Site tasarımınızı beğendim. Aynı kararlılıkla daha çok kaliteli içerikler üretmeye devam ederseniz çok güzel bir site olacak fikrimce, takipteyim..
En son webilgicim tarafından 08.02.2017 15:36:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimentegre
Aktif Üye
|
09.02.2017, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir blog sitesi olarak en başta içeriğinizde kullandığınız yazınız önemli. Gördüğüm kadarıyla içerik konusunda bir sorun yok fakat;
Yazım hataları bir hayli fazla
Bazı yerlerde Türkçe harf kullanmaktan çekinmişsin (örn: vucudun)
İmla hataları var
Virgülü şu şekil kullanman daha doğru olacaktır. (örn: elma, ağaç) (senin yaptığın: elma , ağaç)
Anlatım bozukluklarına rastladım
Bu sadece bir başlık: "En İyi 5 Web Tarayıcıları" --> En İyi 5 Web Tarayıcısı"
Yanlış anlama bunları aramadım, okurken fark ettiklerimi belirttim. Belirtmemdeki gaye ise blog sitesi olman. Yakın zamanda bu sorunları aşacağına eminim. Biraz daha fazla kitap okursan zamanla daha sağlam cümleler kurabilirsin. Başarılar dilerim kardeşim. |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
09.02.2017, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: Bir blog sitesi olarak en başta içeriğinizde kullandığınız yazınız önemli. Gördüğüm kadarıyla içerik konusunda bir sorun yok fakat;
Yazım hataları bir hayli fazla
Bazı yerlerde Türkçe harf kullanmaktan çekinmişsin (örn: vucudun)
İmla hataları var
Virgülü şu şekil kullanman daha doğru olacaktır. (örn: elma, ağaç) (senin yaptığın: elma , ağaç)
Anlatım bozukluklarına rastladım
Bu sadece bir başlık: "En İyi 5 Web Tarayıcıları" --> En İyi 5 Web Tarayıcısı"
Yanlış anlama bunları aramadım, okurken fark ettiklerimi belirttim. Belirtmemdeki gaye ise blog sitesi olman. Yakın zamanda bu sorunları aşacağına eminim. Biraz daha fazla kitap okursan zamanla daha sağlam cümleler kurabilirsin. Başarılar dilerim kardeşim. |
|
↑
|
|
|
-
kodshop26
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
22.02.2017, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel tasarım.Başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
|