Yazar |
Mesaj |
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2017, 06:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1 buçuk saat sabredebildiler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
06.01.2017, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selamlar (:
Tekrardan geri dönmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kullanışlı temalar varsa mesaj yollayabilirsiniz ______________
En son koddostubs tarafından 06.01.2017 21:06:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
07.01.2017, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karlı İstanbul sabahından Günaydın ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.01.2017, 23:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: selamlar (:
Tekrardan geri dönmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kullanışlı temalar varsa mesaj yollayabilirsiniz
En son analogfikir tarafından 07.01.2017 23:29:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
18.01.2017, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tüm dostlara selam olsun hayırlı geceler nasılsınız ?______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
19.01.2017, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
20.01.2017, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selamm arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
cixdizayn-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2017, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: selamm arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
iyiyiz abi seni sormalı , bi aralar sosyal medya projesi olayı vardı seni görünce aklıma geldi noldu ona ______________ |
|
↑
|
|
|
-
weblue
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2017, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
26.01.2017, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
weblue yazmış: Selamun Aleyküm cümleten.
BS şuan başıboş gibi görünüyor. Umarım kısa sürede bu düzensizlik çözülür ve BS platformu -eski haline döner. Eski halinden kasıtım yaklaşık 7-8 sene öncesi. O zamanlar da BS pek aktif değildi zaten ama olsun. BS şuan en fazla o zamanki gibi olabilir. 15 yıl önceki gibi olsaydı bu platform şuan böyle değil güzel muhabbetlerin döndüğü bir ortam olacaktı. Hayırlısı |
|
↑
|
|
|
-
analogforum
Acemi Üye
|
27.01.2017, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
weblue yazmış: Selamun Aleyküm cümleten.
BS şuan başıboş gibi görünüyor. Umarım kısa sürede bu düzensizlik çözülür ve BS platformu -eski haline döner. Eski halinden kasıtım yaklaşık 7-8 sene öncesi. O zamanlar da BS pek aktif değildi zaten ama olsun. BS şuan en fazla o zamanki gibi olabilir. 15 yıl önceki gibi olsaydı bu platform şuan böyle değil güzel muhabbetlerin döndüğü bir ortam olacaktı. Hayırlısı
Ve Aleyküm Selam : ) Evet,şu an pek igilenen yok b-s ile.Smileyler bile bozuk.Umarım yakında çözülür. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
weblue
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2017, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz iddaalı bir yazı olacak ama söyleyeyim.
Şuan Bs yönetimi benim sözcüklerime baksa ve söyleyeceğim herseyi harfiyen yerine getirse o 2005 yılındaki hareketli zamanları tekrar getiririm. Şöyle uzunca aradan sonra bir dusundum. Düsündügüm şeyler zaten Bs kullanıcılarının olması veya düzeltilmesi gerek seyler olarak nitelendirdikleri. Keşke aklımdaki şeyler düzeltilse. Düzeltilsede Bs ye girmemizin bir sebebi olsa. ______________
Ana Sayfa; http://weblue.tr.gg/
İletişim; http://weblue.tr.gg/Iletisim.htm
Ziyaretçi Defteri; http://weblue.tr.gg/Ziyaretci-Defteri.htm |
|
↑
|
|
|
-
webilgicim
Aktif Üye
|
27.01.2017, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
weblue yazmış: Biraz iddaalı bir yazı olacak ama söyleyeyim.
Şuan Bs yönetimi benim sözcüklerime baksa ve söyleyeceğim herseyi harfiyen yerine getirse o 2005 yılındaki hareketli zamanları tekrar getiririm. Şöyle uzunca aradan sonra bir dusundum. Düsündügüm şeyler zaten Bs kullanıcılarının olması veya düzeltilmesi gerek seyler olarak nitelendirdikleri. Keşke aklımdaki şeyler düzeltilse. Düzeltilsede Bs ye girmemizin bir sebebi olsa. |
|
↑
|
|
|
-
analogforum
Acemi Üye
|
30.01.2017, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
weblue yazmış: Biraz iddaalı bir yazı olacak ama söyleyeyim.
Şuan Bs yönetimi benim sözcüklerime baksa ve söyleyeceğim herseyi harfiyen yerine getirse o 2005 yılındaki hareketli zamanları tekrar getiririm. Şöyle uzunca aradan sonra bir dusundum. Düsündügüm şeyler zaten Bs kullanıcılarının olması veya düzeltilmesi gerek seyler olarak nitelendirdikleri. Keşke aklımdaki şeyler düzeltilse. Düzeltilsede Bs ye girmemizin bir sebebi olsa.
Fikirlerinize katılıyorum.Ama herhalde b-s yönetimi ya katılmıyor,ya da görmezden geliyor.______________ |
|
↑
|
|
|
-
neziharhantozenbilek
Acemi Üye
|
30.01.2017, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|