Yazar |
Mesaj |
-
cadiakademisi
Acemi Üye
|
23.01.2017, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: forum ekstrası |
|
|
Öncelikle iyi akşamlar. Sitemde açtığım forum ekstrasında BBCode kullanarak video paylaşmaya çalışıyorum ama olmuyor? Mesela [.img]LİNK[/img] kullanarak istediğim resmi ekleyebiliyorum ama [vid] veya [youtube] kullanarak video ekleyemiyorum acaba özel bir kodu var mıdır yoksa video ekleyemiyor muyuz? |
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2017, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba forumda video paylaşmak için video kodunu deneyebilirsiniz: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cadiakademisi
Acemi Üye
|
23.01.2017, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denedim olmuyor :/ ama bedava-sitem forumundan bahsetmiyorum, sitemizde açtığımız forum ekstrasından bahsediyorum |
|
↑
|
|
|
-
bayramblog
Acemi Üye
|
23.01.2017, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cadiakademisi yazmış: denedim olmuyor :/ ama bedava-sitem forumundan bahsetmiyorum, sitemizde açtığımız forum ekstrasından bahsediyorum
Bende bilmiyorum ama video linkini forumda paylaşabilirsiniz ((:
not:Pek yardımcı olmadığını biliyorum (: ______________ Mal sahibi , mülk sahibi
Nerede bunun ilk sahibi
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Yunus Emre
|
|
↑
|
|
|
-
cadiakademisi
Acemi Üye
|
23.01.2017, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bayramblog yazmış: cadiakademisi yazmış: denedim olmuyor :/ ama bedava-sitem forumundan bahsetmiyorum, sitemizde açtığımız forum ekstrasından bahsediyorum
not:Pek yardımcı olmadığını biliyorum (:
Düşünmeniz yeterli ^^ Link paylaşınca da linke tıklanmıyor kopyala yapıştır yapmak gerekiyor bence bs'nin kendi forum ekstrası çok hoş ama birkaç ufak geliştirmeye ihtiyacı var. |
|
↑
|
|
|
-
cadiakademisi
Acemi Üye
|
23.01.2017, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bayramblog yazmış: cadiakademisi yazmış: denedim olmuyor :/ ama bedava-sitem forumundan bahsetmiyorum, sitemizde açtığımız forum ekstrasından bahsediyorum
not:Pek yardımcı olmadığını biliyorum (:
Düşünmeniz yeterli ^^ Link paylaşınca da linke tıklanmıyor kopyala yapıştır yapmak gerekiyor bence bs'nin kendi forum ekstrası çok hoş ama birkaç ufak geliştirmeye ihtiyacı var. |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
23.01.2017, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Malesef forum ekstrası çok donanımlı değil , dediğiniz gibi video ekleme özelliği yok, nedeninide bilmiyorum. Aslında forum eklemek bence mantıksız. Tabi bir forum sitesi değilseniz iyi günler ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
cadiakademisi
Acemi Üye
|
23.01.2017, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler, sanırım özellik eklenmediği sürece kod yazarak da çözemeyiz bu durumu? sitenizin tasarımı çok hoş bu arada. |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
24.01.2017, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cadiakademisi yazmış: sitenizin tasarımı çok hoş bu arada.
Teşekkür ederim, tasarımkurdu sağolsun güzel bir tema yapmış hazır tema kullandım çokda güzel oldu yeni geçtim bende ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
|